Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αρνητής – πατέρας μαθητή που μήνυσε εκπαιδευτικούς

Κοινοποίηση:
xeiropedes-sullipsi-arxeio

Στη σύλληψη ενός πατέρα μαθητή, αρνητή των μέτρων κατά του κορωνοϊόύ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το παιδί του πήγε σε γυμνάσιο της Μενεμένης σήμερα το πρωί χωρίς να έχει προσκομίσει αρνητική βεβαίωση self test και δεν του επετράπη η είσοδος. Ο πατέρας απαίτησε να παρακολουθήσει το παιδί του το μάθημα χωρίς προστατευτική μάσκα και την απαραίτητη βεβαίωση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών σε Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι παρέμβαση για το θέμα των αρνητών γονιών που μηνύουν εκπαιδευτικούς είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ζητώντας από τις κατά τόπους Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών να διερευνούν άμεσα, εάν οι συγκεκριμένες ενέργειες συνιστούν αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση να ενεργούν, όπως ορίζει ο νόμος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μη βάζετε την ιδια φωτο για συλληψη κακοποιου, γυφτου, βιαστη ή αρνητη εμβολιασμου. Δεν ειναι ολα ιδια, προκαλει στους αναγνωστες προκαταληψη.

  2. Μπάτσοι δικαστικοί εκπαιδευτικοί είναι όλοι τσάτσοι του συστήματος και τους αξίζει παραδειγματική τιμωρία.

  3. Τόσο δουλικότητα, στον ΚΟΥΛΗ & το σύστημα! Δεν υπάρχει ένας Αναστάσιος Πολυζωίδης, ένας Τερτσέτης, ένας ας είναι & Σαρτζετάκης?

  4. χουντα ολκης γνησια α ρε εισσγγελακοι τι σας περιμενει ολους σας δεν ξερετε με ποιους μπλεξατε…

  5. Ε ναι,δικά τους είναι τα συστήματα,ποιον θα υποστηρίξουν;

  6. ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

  7. χαχαχαχ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ!!!!………….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ…..

Comments are closed.