Θεσσαλονίκη: Πορεία για την κλιματική αλλαγή – Προσέξτε “παλληκάρι” που ηγείται της πορείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pro ok

«Αν το θερμοκήπιο δεν ανακοπεί, η θάλασσα θα φτάσει ως την Τσιμισκή» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν σήμερα διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των παγκόσμιων κινητοποιήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέλη συλλογικοτήτων και οργανώσεων, αλλά και μαθητές, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ανάρτησαν στα κάγκελα της περίφραξης πανό όπου αναγράφονταν «Σεβαστείτε την επιθυμία μας για ζωή», «Η γη μας έχει ανάγκη και εμείς την αγνοούμε».

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία στην πλατεία Αριστοτέλους κρατώντας πλακάτ για την κλιματική αλλαγή και επαναλαμβάνοντας το σύνθημα «Δεν σηκώνει αναβολή, δεν υπάρχει άλλη γη». Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Αριστοτέλη όπου και διαλύθηκε.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ειπε ο Ελληναρας ο Jannis o ξερολας που δεν ξερει να γραψει το ονομα του ο βλακας το παιζει και ψαγμένος…αντε ρε μπαρμπα στο χωραφι στο να μαζεψεις καμια ελια εκει στην λακωνια και ασε της επιστημες για αλλους αιντε γιδι!!!

  2. Ολοι τούτοι οί χαζομανώληδες δέν ξέρουν γιατί φωνάζουν.Τήν κλιματική αλλαγή προξενεί η φύση
    όχι οι άνθρωποι.Είναι κορόιδα πιστεύουν τίς αρλούμπες καί τίς μπούρδες τής Γκρέτα Τούνμπέργκ (Greta Thunberg).Η γκρέτα είναι σουηδέζα μαθήτρια 16 χρονών.Είναι βαρυά βλαμένη (Ασμπέργκερ σύνδρομο).Παριστάνει τόν ειδήμονα γιά τό κλίμα χωρίς νά έχει τίς στοι-
    χειώδεις μετεωρολογικές γνώσεις.Αυτή διαδίδει τό παραμύθι σέ όλον τόν κόσμο,ότι οι άνθρωποι
    προξενούν τήν κλιματική αλλαγή ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες κληματολόγοι δηλώνουν επίση-
    μα ότι γιά τήν κλιματική αλλαγή δέν ευθύνονται οί άνθρωποι .Είναι φυσικό φαινόμενο.
    Γιάννης Λάκων

  3. δυο τρεις μλκες μισθοφοροι και μερικα χαιβανια κολαουζοι

  4. Χαχα, έβγαλαν το μεροκάματο οι ακαμάτες των ΜΚΟ! Πορεία και μετά φαΐ με angus μπριζόλα μοσχαρίσια εισαγωγής, παϊδάκια αρνίσια, αστακομακαρονάδες, για να γιορτάσουν με τα λεφτά των επιδοτήσεων που παίρνουν από τα διάφορα περίεργα ιδρύματα που συνδέονται με κυβερνήσεις ξένων κρατών!

  5. Ντροπή σας!!!! Προφανώς ανησυχεί και αγωνιά ο άνθρωπος διότι η κλιματική αλλαγή έχει τεράστιες επιπτώσεις παντού ακόμη κ στη βιοποικιλότητα. Ξέρεις τι είναι να βγαίνουν τα αγγούρια στραβά???? Εεεεεε???Το καταλαβαίνεις αυτό???

Comments are closed.