Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τρικάκια για τον Κουφοντίνα στο στρατόπεδο Κόδρα

Κοινοποίηση:
111

Ατομα αλληλέγγυα στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, πέταξαν, σήμερα κατά τις απογευματινές ώρες, έντυπο υλικό στο πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα στην Καλαμαριά και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το GRTimes, τα άτομα δηλώνουν αλληλέγγυα στον Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούν την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού στις οποίες και βρίσκεται.

111

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι στρατιώτες που ήταν εκεί τους συνέλαβαν κατόπιν βίαιης προσαγωγής στο στρατόπεδο. Αφού δεν σεβάστηκαν το ζωτικό χώρο του στρατοπέδου υπέστησαν τις απαιτούμενες ποινές που αποδόθηκαν άμεσα.. Eπίσης ζητήθηκε απο τους ιδίους και τις οικογένειές τους ,να καταβάλλουν το ποσό των 10.000 euro χρήματα που θα αποδοθούν στα θύματα του αρχιεγκληματία τρομοκράτη Κουφοντίνα, σαν ελάχιστο φόρο τιμής για τους δικούς τους, που τους τρώνε τα σκουλίκια μέσα τον τάφο. Έγινε δε σαφές για ακόμα μία φορά στο Πανελλήνιο, ότι για κάθε ενέργεια που θα γίνεται στο όνομα του κάθε Κουφοντίνα, η ποινή θα βαρύνει τον φυλακισμένο δίχως να υπάρχει δυνατότητα συγχώνευσης.

  2. Σάπιοι , υποστηρικτές του δολοφόνου.

Comments are closed.