Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων ατόμων για ένα κομμάτι πίτσα στη Ναυαρίνου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pitsa2-660x330

Ουρές σε καταστήματα take away για ένα κομμάτι πίτσα, σχηματίζονται από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ακόμη και τις βραδινές ώρες της Τρίτης, συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν ανοιχτό κατάστημα ώστε να εξυπηρετηθούν.

 

Αυτή την ώρα στην πλατεία της Ναυαρίνου υπάρχουν μόνο δύο καταστήματα ανοιχτά, όπου στο ένα περιμένουν ακόμη και μισή ώρα ώστε να πάρουν… ένα κομμάτι πίτσα.  Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr η ουρά έχει φτάσει από την μία πλευρά της πλατείας στην άλλη.

Υπενθυμίζεται, πως το 24ωρο λουκέτο στην εστίαση τηρήθηκε από την πλειονότητα των καταστημάτων της πόλης, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σημειώνεται ότι η απεργία αφορά τα νέα μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με τους επιχειρηματίες του κλάδου να δηλώνουν ότι «χρειαζόμαστε βιώσιμες λύσεις, τόσο για εμάς, όσο και για τους χιλιάδες εργαζόμενούς μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αυτο συμβαινει γιατι εκει η πιτσα ειναι παμφθηνη (1-1,5€) και το κομματι ειναι τεραστιο.
    Ως επι τω πλειστον δουλευει με φοιτητες.

  2. Όλα αυτά τα άβουλα πλάσματα δεν είναι ικανά να ετοιμάσουν μια μακαρονάδα. Μιλάμε για τόσο λαπάδες και μιλάω για αγόρια και κορίτσια. Τα μεν κορίτσια κοιτάνε μόνο το λούσο το νύχι και το ινσταγκραμ τα δε αγόρια καφετέρια, και αραλίκι. Μια γενειά που τα βρήκε όλα έτοιμα και δεν νογάει να κάνει τα απλά καθημερινά πράγματα. Καθημερινά τρώνε έτοιμες σαβούρες και τα περισσότερα είναι ασθενικά. Μια νέα γενειά χαμένη στην αδιαφορία και τον παρτακισμό με το χαρτζηλίκι των ανεύθυνων κηδεμόνων.

  3. Τί στο διάτανο….!!!Εάν Δεν φάνε πίτσα μια ημέρα, θα πεθάνουν???

  4. αυτη ειναι η καταντια …………………..

    ρε γιδια παρτε ενα κοματι τυρι με ψωμι να φατε,,,,ουστ

  5. Τα ζωάδια … δεν μπορούσαν στο σπίτι τους να βράσουν ένα αυγό ή να τηγανίσουν δυό πατάτες να φάνε … Στήθηκαν στην ουρά για να αποδείξουν εμπράκτως ότι στηρίζουν τους απεργοσπάστες, αλλά και για να στείλουν το μήνυμα στους κυβερνώντες ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη των φαστφουντάδικων και των λοιπών σκ@τάδικων …
    Ουστ, ρε ρεμάλια τεμπελχανάδες … Μνημόνια και λοκντάουνς μέχρι να παγώσει η κόλαση, ρεεεεεεεεεε …

  6. Στην Πειραϊκή τα μόνα μαγαζιά που ήταν ανοιχτά περί τις 11ης βραδυνης ήταν οι Αττικοι φούρνοι,ο Γρηγόρης,το Έβερεστ και τα Γκουντυς….

  7. Βούτυρο στο ψωμί των ”ειδικών” στα κανάλια.. Τόση λίμα για ένα κομμάτι πίτσα ???? Παραγγείλετε από το σπίτι ή φτιάξτε μόνοι σας…..Δεν θα φτιάξετε πυρηνικό αντιδραστήρα……..

  8. Βραστε κάνα μακαρόνι ρε παιδιά….. Δεν είναι δύσκολο…

    1. η νέα γενιά ούτε νερό δε μπορεί να βράσει. όλο έξω τρώει όλες τις έτοιμες βλακείες φαστ φουντ με αγνώστου ποιότητας υλικά και το θεωρούν και τέλειο φαγητό κιόλας.

Comments are closed.