Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων για λ@θρομετανάστες έκανε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
ομαδα διας

Μπαράζ ελέγχων για αλλοδαπούς που διαμένουν παράνομα στη χώρα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι περισσότεροι έλεγχοι έγιναν στο κέντρο της πόλης και σε περιοχές περιξ αυτού αλλά και δυτικότερα, στον Σταθμού Διαλογής του ΟΣΕ και στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Αστυνομικοί ήλεγξαν 209 αλλοδαπούς και συνέλαβαν τρεις εξ αυτών, διότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θέλουν να ταΐσουν σανό τα γίδια πως τάχα μου και καλά κάνουν ελέγχους και θα ακολουθήσουν απελάσεις γιατί μάλλον πλησιάζουν εκλογές και δεν τους βγαίνουν και οι δημοσκοπήσεις άσχετα του τι παρουσιάζουν τα τσοντοκάναλα και οι τζιτζιφιόγκοι τους. Εξ ου και η υπουργοποίηση της και καλά καταφερτζούς που εκφράζει τη λαϊκή δεξά που ανοίγει το στόμα της και αμολάει τον περίδρομο λες και είμαστε ζώα και δεν νογάμε. Ενάμιση χρόνο λεβεντιές σας πήραν χαμπάρι και οι σαρδέλες χλιμίντζουρες. Πανούλη που είσαι μωρή λούγκρα;

  2. Από τους 209 που έλεγξαν οι 3 δεν είχαν χαρτιά. Οι υπόλοιποι που τα βρήκαν τα χαρτιά αφού μπαίνουν λαθραία οι περισσότεροι. Ποιός τα τσέπωσε και τους έδωσε χαρτιά ;;;;;; Αυτό το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο όσο ανεχόμαστε αυτές τις καταστάσεις.

    1. O Βιτσας του Συριζα ελεγε προεκλογικα στα πακια με ενα οποιοδηποτε χαρτι γινεστε νομιμοι στην Ελλαδα. Ο κουλης μαλλον γλυκαθηκε και ακολουθει τον ιδιο δρομο. Το πιο εντυπωσιακο απ’ολα ειναι το ποσοστο που πηραν στις εκλογες αυτες οι δυο εγκληματικες οργανωσεις με μπολικο ρατσισμο εναντιων των Ελληνων.

Comments are closed.