Θεσσαλονίκη: Με αντίσκηνα έξω το Δημαρχείο οι διαδηλωτές κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών – Θα διανυκτερεύσουν εκεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
thessaloniki-antiemvoliastes-1

Ομάδα ατόμων που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους.

Συγκεκριμένα, πήγαν με αντίσκηνα και sleeping bags έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, καλώντας τον κόσμο να διανυκτερεύσει μαζί τους.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν διάρκεια φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μονο η Θεσσαλονικη….ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ…..ελπιζουμε να ακολουθησουν και αλλες πολεις,,,,15000 κοσμο ειχε στην πορεια….

  2. Μπράβο στην Θεσσαλονίκη!
    Αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα!
    Κούλη μέτρα τις μέρες, εσύ & η παρέα σού, δεν θα ξέρετε που να κρυφτειτε καλοταϊσμενα τρωκτικά!

  3. Τα βαρέθηκα όλα και τις ειδήσεις και τα σχόλια.
    Δεν έχει νόημα πια.
    Φανταστείτε τον εαυτό σας να μην βιοποριζοσαστε από το συγκεκριμένο επάγγελμα και να μην είχατε πολιτικες βλέψεις όπως εγώ….
    Πείτε μου ποιο το κίνητρο να συνεχίζει κάποιος να ασχολείται πέραν του να καταναλώνει χρόνο και να μη σκέφτεται άσχημα πράγματα;;;;

  4. μπράβο στους Θεσσαλονικείς, πάντα εχουν την πρωτιά στα πατριωτικά! Ο ελληνισμός εκεί είναι αλώβητος προς το παρόν, εδώ Αθήνα έχει μαζευτεί η μισή Αφρική, Κίνα, Πακιστάν και ότι άλλο θες,.. το 80% είναι μπολιασμενοι και το άλλο 20% περιμένει να πεθάνει!Η Αθήνα είναι ο λαγός τις Ευρώπης, εδώ δοκιμάζεται ότι θέλει η Μέρκελ κ ο μπαιτενοπουλος

  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ??? ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΛΑ. ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    1. Ρε η Αθήνα είναι αποκλεισμένη λόγω Πάπα…Αλλιώς ετοιμάζαμε και εμείς ωραία σκηνικά….

Comments are closed.