Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν μήνυση οι γονείς της 22χρονης που πέθανε πέφτοντας από ύψος 8 μέτρων

Κοινοποίηση:
720_758795_f40cdde274-9ade05abe9670eac

Σε πολυοργανική ανεπάρκεια, συνέπεια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που προκάλεσε η πτώση της, αποδίδεται ο θάνατος της 22χρονης στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Κατά την ίδια έρευνα η ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη πάλης στη σορό της άτυχης κοπέλας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί.

Η κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, είχε ανέβει λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου στην ταράτσα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου κάτω από συνθήκες που ερευνώνται έπεσε στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Περίοικοι την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που την μετέφερε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου όμως μετά από 10ήμερη νοσηλεία έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Συγγενείς της αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις περί ατυχήματος στην προσπάθειά της να βγει φωτογραφίες με τα πυροτεχνήματα δεν ευσταθούν. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στο σημείο το κινητό της τηλέφωνο και το ερευνούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα social media έχουν σκοτώσει πολλούς που προσπάθησαν να πάρουν καλή πόζα κοντά σε επικίνδυνα σημεία για μια φωτογραφία! Κρίμα αλλά τελικά το ίντερνετ έπρεπε να είχε μείνει μόνο εντός του ακαδημαϊκού χώρου και όχι να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καφενείο και νυφοπάζαρο…

Comments are closed.