Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ έξω από το Ιπποκράτειο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
epeisodia-roma-mat-ippokrateio-grtimes-eidiseis-α

Σε εξέλιξη είναι συμπλοκές μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ, έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, όταν ενεπλάκη σε καταδίωξη, τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022), αφού έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει.

Για την αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Δεκάδες εξαγριωμένοι Ρομά από το νοσοκομείο, όπου ήταν συγκεντρωμένοι σε ένδειξη συμπαράστασης στον 16χρονο, και φώναζαν εναντίον των αστυνομικών.
Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά διμοιρίας των ματ που βρισκόταν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, αρχίζοντας να πετούν μπουκάλια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και με κρότου λάμψης.

Κάποιοι από τους Ρομά ζήτησαν από τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή, καθώς προκαλούν με τη στάση τους, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΠΟΛΗ…ΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ….. ΜΑΓΚΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ…..

  2. Παλι μια απο τα ιδια!! Μια αβουλη κυβερνηση δεν ενοει να σπασει τα κεφαλια των κλεφταραδων γυφτων, που ενω ειναι βουτηγμενοι μεσα στην παρανομια, ζητουν και τα ρεστα προκαλοντας καταστροφες, αλλα ετσι τους εμαθαν με το να τους …θυμιαζουν ολα τα χρονια, αντι να τους δοσουν να καταλαβουν οτι, οτι οι παρανομιες θα πατασονται!!!! Ομως η μονη εννοια τους ηταν να συλλαβουν τον αστυνομικο που εκανε το καθηκον του αμυνομενος!!!! Αισχος καραγκιοζηδες!!!!!

  3. Ρε σεις δεν είναι γυφτοι αυτοι, απ τη ΔΕΗ είναι τα παιδιά.

  4. Ποιοί Ρομά ρε Στέφανε, τρελαθήκατε; Βρωμόγυφτοι λέγονται, κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα.

  5. Ευτυχώς…. δεν χτύπησε κανένας άνθρωπος….

  6. Γύφτοι , όπως λέμε καρκίνος και ακόμη χειρότερα , εάν βάλεις μια οικογένεια σε μια περιοχή ( βλέπε νομισματοκοπείο) σε 2-3 δεκαετίες γίνονται χιλιάδες, όταν είναι λίγοι κάνουν της πάπιες όταν γίνουν πολλοί , μαύρο φίδι που σε έφαγε

  7. Υπέρτατος νόμος του Κούλη-Κούλας είναι το δίκαιο του Γύφτου.Οι άλλοι που πληρώνουν φόρους είναι απλώς μ@κάκες.Ετσι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Τώρα τα ΜΑΤ ενοχλούν οι άλλοι που ζουν τον βανδαλισμό και την ανασφάλεια απλώς πρέπει να υπακούν και να σκύβουν το κεφάλι.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΑ!!!!

  8. Κωλόγυφτοι λαγοί μόλις σκάνε οι κρότου λάμψης. Γαμημενη φάρα πως γίνατε νούμερο 1 μαφία τέτοιοι χεστες που είστε απ την φύση σας απορώ.

  9. ΜΑΤ αυτη ακριβως ειν η δουλεια σας και το καθηκον σας και οχι οι συνταξιουχοι, οι γυναικουλες που διαδηλωνουνε η οι φοιτητες και οι μαθητες!

  10. τομάρια οι γύφτοι. Με μια κρότου -λάμψης, κλάσανε μέντες οι βαρβάτοι άντρακλες. Με μια διμοιρία ματατζήδων σε κάθε τσιγγανομαχαλά θα καθαρίσει ο τοπία και θα ξεβρωμίσει η χώρα. Αλλά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. απλώς ΔΕΝ θέλει … είναι πολλά τα λεφτά κάτω απ το τραπέζι βλέπεις. Τον απλό καταστηματάρχη λυπάμαι, που του σπάνε τα τραπεζοκαθίσματα και τον οικογενειάρχη που θα βρει το αυτοκίνητό του ρημαγμενο. Ένα αυτοκίνητο που με μύρια έξοδα απόκτησε και συντηρεί. Των γυφτων βέβαια, εννοείται ότι στερούνται άδειας, ασφαλείας, εξοπλισμού ανάγκης … τι όχι κύριε αδιοίκητα της Τροχαίας ; Πότε βεβαιώσατε παράβαση σε γύφτο ; Πότε πληρώθηκε ; Εμ βέβαια, το σύνηθες φορολογικό υποζύγιο, ο Έλληνας, έχει αφμ και αμκα και τον βρίσκετε ….

  11. τι πραγματα ειαι αυτα ρε παιδια?
    να πας να κλεψεις και συ σαν ανθρωπος και να μην ξερεις αν θα γυρισεις ζωντανος σπιτι σου που ζουμε επιτελους????????

  12. εξω απ την ελλαδα οι ρομα οι τουρκαλλβανοι οι ισλαμιτες και οι αναρχοκομουνιστες μισελληνες!!!!!!!!!
    η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!!!!!!!

  13. Ρε ξεφτυλισμενοι ματατζηδες πότε θα κάνετε την δουλειά σας πραγματικά ενώ τους έχετε για πλάκα; Μόνο στους ηληκιωνενους οπαδούς του Ηρακλή ξέρετε να κάνετε τους μάγκες;

  14. απελαση στη Ρουμανια .
    Να πανε στην πατριδα τους .

  15. Μια και αποτελεσματική είναι η λύση απέλαση σε Γύφτους Αλβανούς Λαθρο και να μετά να δείτε πως ξεβρωμιζει αποτελεσματικά ο δύστυχος αυτός τόπος .

Comments are closed.