Θεσσαλονίκη: “Ελληνάρας” μ@λ@κ@ς περνάει μέσα από πλήθος που γλεντάει την Πρωτοχρονιά και του σπάνε το αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Την φαεινή ιδέα να περάσει μέσα από ένα πλήθος χιλιάδων που γιόρταζε την Πρωτοχρονιά, είχε ένας οδηγός στην Θεσσαλονίκη.  Η πράξη του αυτή εξαγρίωσε τον κόσμο που γλεντούσε, με αποτέλεσμα αρκέτοι να αρχίσουν να ταρακουνάνε το όχημα, να πετάνε αντικείμενα και να χτυπάνε με γροθιές το μπροστά μέρος, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται ουρλιαχτά και φωνές. Ο μπλοκαρισμένος οδηγός έπειτα από αρκετή ώρα κατάφερε μεν να περάσει, αλλά με σπασμένο πλέον το όχημα του.

Πηγή: taifer

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτός είναι ελληναρας η εσείς ηλιθιοι??? Ο δρόμος είναι για τα αυτοκίνητα και για τους πεζούς οι πλατείες, τα πεζοδρόμια και οι πεζοδρομοι…

  2. τελικα ουγκαγκανέζοι είμαστε?
    Αρα οι “λαθρο…..”, στην πατριδα τους βρίσκονται την….. αλβανοτουρμακεδονοφτσια……

    θεία δίκη η κατάντια και τα αποτελέσματα
    ……

  3. γιατι τον λετε ελληναρα?
    ελληναρας θα πει θεος οπως ο κατσιφας
    σιγουρα ηταν αναρχοκομουνισταρας σταλιναρας σοβιεταρας μαρξισταρας αριστερισταρας μπολσεβικαρας εαμομπουλγκαρας
    η μπορει και νεοφιλελευθεράρας λιμπεραλιστάρας παιδεραστάρας….

  4. Ολοι με ενα κινητο στο χερι να καταγραψουν το απιστευτο συμβαν.Ζωα κοιμισμενα μια ζωη μπουφοι θα ειστε

  5. Ξεφτιλα…Αυτη δεν ειναι η θεσσαλονικη η πρωτευουσα του Μπαχρειν ειναι…βασικα ομως κανενας απο τους πολιτικους μας δεν ειναι αναμεσα τους….ολοι ειναι στα 5 αστερα ξενοδοχεια ουτε καν της Ελλαδας αλλα του εξωτερικου και στις βιλες τους….Φαε Ελληνα κουτοχορτο….

  6. Πωωω καταντια…η Θεσσαλονικη ειναι αυτη η ειναι Τζακαρτα…?

  7. Οποιος ειναι ξυπνιος και παρατηρητικος θα προσεξε στο βιντεο οτι αυτοι που αρχιζουν να χειραγωγουν το οχημα ειναι λαθρομεταναστες. Και συγκεκριμενα βορειοαφρικανοι , αλγερινοι κλπ…. και ολιγον απο ιρακ ιραν…

  8. Σαν να ειναι καποιος στο αφγανισταν … η σε αλλη τριτοκοσμικη χωρα , της Αφρικης..

Comments are closed.