Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για αντιεμβολιαστή ιερέα

Κοινοποίηση:
iereas_eurokinissi

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με την περίπτωση ιερέα που προτρέπει τους πιστούς να μην φορούν μάσκα και να μην εμβολιάζονται, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Το ζητούμενο είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ” διέγερσης σε ανυπακοή” . Ο προϊστάμενος ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την αστυνομία. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ο συγκεκριμένος ιερέας εν μέσω πανδημίας είχε διαχωρίσει τους πιστούς σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Σε πρόσφατη λειτουργία μάλιστα προέτρεπε τους πιστούς να ασπασθούν τον Σταυρό χωρίς να φορούν μάσκα. Η στάση του ιερέα απέναντι στον κορωνοϊό έγινε γνωστή και στη Μητρόπολη Κασσανδρείας, μέσω επιστολής των κατοίκων που ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Κ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ,ΕΝΩ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  2. Εκει ο ισαΓελεας παρεμβαίνει άλλου όμως κανουν τους κουφους ξύλο που θα φάτε καλα εκανε ο Παππάς!!!Οπου σας παίρνει η τσεπη σας, είστε παραβάτες του Συντάγματος!!!

  3. Όπου υπάρχει παράβαση καλώς επεμβαίνουν τα όργανα της δικαιοσύνης, όμως στις παρενέργειες και θανάτους γιατί δεν παρεμβαίνουν? Επίσης για τον διαχωρισμό της κοινωνίας, τώρα πήραν χαμπάρι αυτοί οι κάτοικοι ότι υπάρχει? Αν δεν κάνω λάθος από την ίδια η κυβέρνηση δεν έχει διασπείρει αυτόν τον (ρατσισμό)

    1. Δεν υπάρχει παράβαση,απλά προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον κόσμο να προσκυνήσει το παράλογο των κυβερνώντων.

Comments are closed.