Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία ενάντια στην αναγόρευση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη διδάκτορα του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
207443183_334849851592637_340844739585614696_n-1-750x430

Βολές κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εξαπολύουν φοιτητές που αυτή τη στιγμή πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη νέα παραλία έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με αφορμή την αναγόρευσή της σε επίτιμη διδάκτορα της νομικής σχολής του ΑΠΘ.

 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Το τμήμα νομικής του ΑΠΘ αναγορεύει σε επίτιμη διδάκτορα την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μια πρόεδρο που κατά τη θητεία της αναστάλθηκε το σύνταγμα τρεις φορές, για να εξυπηρετηθούν τα κατασταλτικά σχέδια της κυβέρνησης και να χτυπήσουν οι διαδηλώσεις. Όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και για το επόμενο όπως προμηνύεται, η ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας και του πρύτανη θέτει στο στόχαστρο το άσυλο και τους φοιτητικούς συλλόγους». Οι διαδηλωτές μάλιστα κάνουν λόγο για ξέπλυμα και για αυταρχική στάση σε βάρος των φοιτητών.

Τα μέλη των φοιτητικών οργανώσεων διαδήλωσαν σε μεγάλη απόσταση από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ ιδιαίτερα ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Από πού ξέφυγαν αυτοί; Δηλαδή αυτά τα δίποδα είναι το μέλλον; Έναν κανονικόν δεν βλέπεις..

  2. Ποιο ασυλο ρε ανεγκεφαλοι;;;;; Το ασυλο της ανομιας;;;;;; Το ασυλο της παρασκευης Μολοτωφ και χτισηματος πορτων των γραφειων των καθηγητων και του αδειασματος σκουπιδιων πανω στα γραφεια και καταστροφων;;;;; Αυτο το ασυλο;;;;;; Αντε ρε στα τσακιδια, πηγαινετε να ανοιξετε κανενα βιβλιο, αλλα δεν φταιτε εσεις, αλλα η….παραλητη Μπανανια που σας θυμιαζει!!!!!!!!

  3. Αυτές οι ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ αναγορεύσεις σε επίτιμους διδάκτορες (της λαμογιάς και της ραδιουργίας) σε άτομα-πουθενίδιδων είναι το κάτι άλλο στο Ελλαδιστάν…..

Comments are closed.