Θεσσαλονίκη: Βγήκε από το αυτοκίνητο, ξυλοκόπησε πεζό και τον άφησε αναίσθητο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
720_757393_b7fdcd9936-976273ed3a41a353

Ένα απίστευτης βίας περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μέση του δρόμου το μεσημέρι στην Ξηροκρήνη, στη Θεσσαλονίκη. Ένα άτομο ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, γρονθοκόπησε έναν άντρα ηλικίας περίπου 50 ετών με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο κάτω στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αφού έπεσε ο άντρας τον κλώτσησε με δύναμη, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δευτερόλεπτα πριν ο οδηγός του οχήματος λογομάχησε με τον άντρα που ήταν πεζός καθώς παραλίγο να τον πατούσε με το αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος παρέμεινε για περίπου ενάμιση λεπτό αναίσθητος και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αυτόπτες μάρτυρες κράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας το αυτοκίνητο του δράστη και έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

1100_58c19ca5-9c6a-4ebe-94a5-543370922081 1100_c12c2553-b87a-4d89-afbd-adb1d246fc0b 1100_e774ca44-038f-446c-9f5e-db87254fb384

Πηγή: grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. του ευχομε οπου ειναι τωρα ψοφο ακαριεα

  2. Εγώ μένω εξωτερικό καλά κάνω και γυμνάζομαι αλλά πάντα στο δρόμο έχω σίδερο μικρό στο χέρι για οτι συμβεί να του βγάλω το μάτι οπιος με πειράξει Πρέπει να κτυπας πάντα πρώτος σε τέτοια κτήνη γρήγορα και δυνατά

    1. Απορώ.. Πως δημοσιεύονται τέτοια σχόλια…. Είστε σοβαροί; Αυτοάμυνα ναι… Όχι όμως τέτοιες πράξεις…

      1. Αυτοάμυνα είναι να χτυπάς πρώτος φίλε. Αν περιμένεις να σε χτυπήσει πρώτος ο άλλος, τότε μέχρι να αντιδράσεις την πάτησες. Δεν θα προλάβεις και θα σε σωριάσει στο έδαφος και εκεί, ένας Θεός μόνο ξέρει τι μπορεί να σε κάνει.

    2. Οπωσδήποτε απαραίτητη η άμυνα, με διάφορους τρόπους αλλά μακάρι όχι μέχρι αυτό το σημείο… Τέλος πάντ Συμβαίνουν πολλά Είναι αλήθεια

  3. Αυτά παθαίνουν όσοι είναι μαγγες χωρίς αρχι..α στο δρόμο….πρώτα όλοι είναι γαμαω…μετά θέλουν αστυνομία και ασθενοφόρα.

    1. Πως ξέρεις ότι προκάλεσε ο 50χρόνος; Το πιο πιθανό είναι να πέρασε από διαβάσεις και ο οδηγός να μην ήθελε να σταμάτησει. Υπαρχουν πολλοί που δεν σέβονται τις διαβάσεις και γενικά δεν σταματάνε να περάσουν πεζοί. Το να διεκδικείς το δίκιο σου είναι υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμα. Για αυτό και υπάρχει η αστυνομία και η δικαιοσύνη για να μπορεί να βρει ο πολίτης το δίκιο του χωρίς αντιδικίες και χειροδικίες.

  4. Αλμπανιάρης, με άδεια από τις φυλακές! Tο έπαθα κι εγώ πριν λίγα χρόνια… και είχε φορτωμένο το μισό και πλέον ποινικό κώδικα στις πλάτες του! ΓIATI TOY EΔΩΣAN AΔEIA NA KYKΛOΦOPEI;;; Mπλεγμένος με χοντρές αλητείες! Aφού δεν με σκότωσε (μαζεύτηκαν κάποιοι άλλοι της φάρας του και τον εμπόδισαν) και αφού ξυλοκόπησε και δεύτερο οδηγό άλλου ΙΧ, πάλι καλά… η αστυνομία;;; Ανέγραψε λάθος (τυχαία;;;) τα στοιχεία κυκλοφορίας του καλόπαιδου, ανέγραψε λάθος τα στοιχεία των λοιπων εμπλεκομένων, με τις ταυτότητες μας στα χέρια της!!! Ω, ναι!!! Kαι στη ΓΑΔΑ, κάνανε τα παγώνια και τους ζόρικους, στο να διορθώσουν έστω τα δικά μας στοιχεία στην αναφορα, από τις δικές μας ταυτότητες!!! Ας είναι καλά το καθίκι ο αληταράς ΣΑΜΑΡΑΣ, που μας τους κουβάλησε εδώ!!!

  5. Ρωσοπόντιος , Αλβανός ο νταής? Πάντως σίγουρα αλλοδαπός και βάζω και στοίχημα..

  6. Η πιο αυστηρή τιμωρία σε αυτό τον αλήτη-δολοφόνο, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

  7. Το μπάσταρδο, να του πάρει τα σώβρακα τώρα.
    Να του πάρουν το δίπλωμα.
    Ας πάει κ φυλακή δυο χρόνια να γίνει άνθρωπος.
    Και τι θα πει ακόμα αναζητείται;
    Μόνο για τον Χίο υπάρχει η αστυνομία;

Comments are closed.