Θεσσαλονίκη: Από το Κουβέιτ ο 12χρονος μαθητής που έκανε καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko-dyo

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία αλλοδαπού μαθητή της Α΄ Γυμνασίου σε σχολείο του δήμου Νεάπολης.

Σε ανακοίνωση της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι πρόκειται για 12χρονο, υπήκοο Κουβέιτ, ο οποίος κατήγγειλε ότι το πρωί κατά τη μετάβασή του στο σχολείο, δύο άγνωστα νεαρά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τον προσέγγισαν και αφού τον ακινητοποίησαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, τον απείλησαν λεκτικά και του προξένησαν εκδορές στο αριστερό χέρι, με μαχαίρι.

Η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που διενεργήθηκε άμεσα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα χαρακτηριστικά του περιστατικού, με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα και το λοιπό προανακριτικό υλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;; ΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;;;;;ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ;;;;; ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!! ΑΪΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ !!!!!!! ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΩΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!!!! ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ !!!!!!!!

    1. Συγχιζεσαι αγαπητε,το Κουβειτ δεν ειναι Ιρακ,πολυ λιγοι ειναι φτωχοι,και οι φτωχοί τους μπορει να ειναι πιο πλουσιοι από σένα και εμένα.

Comments are closed.