Θεσσαλονίκη: Από σηπτικό σοκ πέθανε η 14χρονη μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου – «Της έκαναν bullying επειδή ήταν παχύσαρκη»

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-32

Ο ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα – Η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να κάνει την επέμβαση λόγω του bullying που δεχόταν για τα κιλά της


Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι από την Επανωμή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Η νεαρή κοπέλα είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου λόγω παχυσαρκίας.

Ο ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα και η 14χρονη, αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, κατέληξε.

«Της έκαναν bullying επειδή ήταν παχύσαρκη»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο ιερέας πήγε σε κλινική την κόρη του στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο, κατόπιν επιθυμίας του κοριτσιού, επειδή δεχόταν bullying στο σχολείο του γιατί ήταν παχύσαρκο.

Ο ιερέας έχει καταθέσει μήνυση καθώς, όπως λέει, το παιδί του κατέληξε απο πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από γενικευμένη περιτονίτιδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κριμα το παιδακι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Με γυμναστική και διατροφή θα μπορούσε να χάσει τα κιλά του. Ο κομπογιαννίτης γιατρός πρέπει να τιμωρηθεί που έπεισε τους καημένους γονείς να βάλουν δακτύλιο στο παιδι τους. Εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς και στην επιστήμη.

  2. ρε πατερ το bulling σου φταιει που πηγεσ κ εβαλεσ δακτυλιο σε 14 χρονων κοριτσακι ?

    1. Ναι Βασίλη, αυτός ο μαμημενος εμπαιγμός ώθησε τα πράγματα στην απελπισία του παιδιού και στην βιαστική συναίνεση των γονιών για δακτυλίδι. Νόμιζαν ότι έτσι θα έχανε πολύ πιο γρήγορα τα κιλά το παιδάκι τους, βιάστηκαν, δεν διατήρησαν την ψυχραιμία τους, γιατί το κοριτσάκι συνέχεια πληγωνοταν από τον εμπαιγμό και δυστυχώς ιδού τα αποτελέσματα.
      Κρίμα στην ψυχούλα του κοριτσιού, κουράγιο στους γονείς του.

  3. να με συγχωρέσει ο Θεός θερμά συλλυπητήρια …. αλλά πατερ βγειτε εξω καντε βόλτα γυρω γυρω στην γειτονια με τα πόδια στην γειτονια σας παρε εναν διάδρομο βάλτο στο σαλόνι και περπατα…ουτε δαχτυλίδι ουτε νυστέρι…..ιδρώτας. επαναλαμβάνω κρίμα στην πονεμένη ψυχή

Comments are closed.