Θεσσαλονίκη: “Έφυγε” ο Πατριώτης ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας

Κοινοποίηση:
ΤΣΟΥΓΚΑΣ

“Έφυγε” σήμερα από τη ζωή ο ιατροδικαστής και καθηγητής του ΑΠΘ, Ματθαίος Τσούγκας.

Ο Ματθαίος Τσούγκας “πάλευε” με τον κορωνοϊό και το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», δίχως όμως δυστυχώς, να καταφέρει να νικήσει τον ιό.

Ο Ματθαίος Τσούγκας ήταν στέλεχος της ΝΔ και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Επίσης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί Παπαγεωργόπουλου και αντιδήμαρχος, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και με τη Χρυσή Αυγή. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο υπήρξε στέλεχος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αποχαιρέτισε τον κ. Τσούγκα με το κάτωθι μήνυμα:

 

“Ένας ευγενής άνθρωπος, αμέμπτου ηθικής, με τεράστια κοινωνική προσφορά, εξαίρετος επιστήμονας, ανιδιοτελής πατριώτης, αυτοδιοικητικός, που με τίμησε με την φιλία του γιά πολλά χρόνια, δεν είναι πια μαζί μας. Καλό σου ταξίδι Ματθαίε Τσούγκα…”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Συγνώμη κιόλας αλλά είναι το τρίτο στέλεχος τους μέσα σε ένα χρόνο… Μήπως, λέω μήπως, έχει πάρει και ο Λιάκος το…χρίσμα το Κούλη?

  2. Γράψτε ρε την αλήθεια τον φάγανε τον κορονόιο τον νίκησε 20 φεβρουαρίου .πέθανε από λοίμωξη κόλλησε μικρόβιο κατά την νοσηλεία του λόγο λοίμωξη . Δεν θα έπρεπε να το καλύπτετε

  3. Ήταν εμβολιασμένος; Μήπως πήγε από το εμβόλιο;

Comments are closed.