Θεσσαλονίκη – Έξωση: Μου πήρε το σπίτι Fund με έδρα ΠΙΤΣΑΡΙΑ στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
5-4-1200x668

Συνταξιούχος με τρία παιδιά που βρέθηκε στο δρόμο αφού το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό από Fund, στην Καλαμαριά, περιέγραψε την δαιδαλώδη προσπάθειά του να βγάλει άκρη με τα «θηρία».

Όπως, περιέγραψε ο συνταξιούχος, Φώτης Παπαζόγλου, μιλώντας στο OPEN, πήραν με τη γυναίκα του ένα δάνειο από την NOVA το οποίο πήγε στη συνέχεια στη Millennium και από εκεί έφτασε στην τράπεζα Πειραιώς. Το ζευγάρι αποπλήρωνε κανονικά το δάνειό του ωστόσο στα χρόνια της κρίσης τα χρήματα δεν τους έφταναν.

 Η Πειραιώς όταν της ζήτησαν να αλλάξουν τη ρύθμιση και να μειωθεί η δόση τους συνέστησε το δάνειο των 60.000 ευρώ να το αφήσουν να κοκκινίσει. Επί δύο χρόνια διαπραγματεύονταν και το δάνειο διπλασιάστηκε.

Τελευταία φορά και πριν κινηθούν νομικά το δάνειό τους είχε φτάσει στα 180.000 ευρώ και η Πειραιώς το είχε πουλήσει σε Fund, χωρίς να τους ενημερώσει.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος κινήθηκε νομικά έψαξε να βρει τα Funds και να βγάλει μία άκρη και αυτό που βρήκε ήταν «άδεια γραφεία στο Δουβλίνο και πιτσαρία στις Βρυξέλλες».

Τα funds που πήραν τελικά το ακίνητο της οικογένειας του συνταξιούχου αφήνοντάς την στο δρόμο, έχουν έδρα άδεια γραφεία και πιτσαρία. «Τους ψάξαμε παντού δεν υπήρχαν» ανέφερε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καταρχάς η nova μετονομαστηκε σε millennium οπότε το δάνειο δεν πήγε από δω και από κει…έπειτα αφού έβαλες δικηγόρο για να σε εκπροσωπήσει καθώς και βουλευτή συγκεκριμένου κόμματος από το οποίο προέρχεται και υπάλληλος του συγκεκριμένου fund, απορώ πώς δεν σε ενημέρωσαν για την έδρα της εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…μήπως συνέβει κάτι άλλο?

  2. ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΛΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ. ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.
    ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ

  3. Ήθελε και σπίτι στην Καλαμαριά, σαν να λέμε…Γλυφάδα. Ας αγόραζε κάτι πιο φθηνό στον Δενδροπόταμο που να μπορούσε να το πληρώσει. Τα παράπονα στους εμπνευστές του ‘δεν πληρώνω’.

  4. κανονας αμα δεν εχετε μαυρα χρηματα, χρηματα απο μιζες κρυμμενα για να πληρωνετε ανετα την δοση στην τραπεζα και μετα στο διπλα μαγαζι να πινετε καπουτσινο ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ…τα ακινητα ειναι μια μεγαλη φουσκα για αυτους που δεν εχουν μαυρο χρημα

  5. τα funds είναι οι ίδιες οι τράπεζες,Πειραιώς εθνική κτλ,που πήγαν σε ξένα κράτη,έκαναν of shore,και τώρα έρχονται αυτές οι θυγατρικές με άλλο όνομα για να κάνουν κατασχέσεις.Μαζι με αυτούς κολλάνε και κάτι πατρίδες που είναι στα πράγματα και ξέρουν το παιχνίδι.για αυτό τα αγοράζουν τζάμπα τα δάνεια.τα βγάζουν από τη μια τσέπη και τα βάζουν στην άλλη,εικονιστική αγοραπωλησία χρέους δηλαδή.γιατι αν ερχότανε με το όνομα Πειραιώς ας πούμε θα ήξεραν όλοι που να πάνε για διαμαρτυρίες,ενώ με ένα άσχετο όνομα που θα διαμαρτυρηθώ,στην πιτσαρια?να γιατί ο Άρειος πάγος είναι με τα funds.ειναι οι ελληνικές τράπεζες βαφτισμενες αλλιως.με ποιον θα είναι με μένα και σένα η με τους νταβατζήδες του κρατους?και σημειωτέων,φορολογουνται στην αλλοδαπή,και όχι εδώ,που είναι πιο ευνοηκοι οι φόροι.μαλακες είναι να πουλάνε δάνεια 100000 ευρώ για 10000,?σε παρακαλώ δημοσίευσε το.

  6. Αφου απο πισω ειναι Ελληνες πολιτικαντηδες. Τα δανεια ηταν μεγαλη κομπινα, ειχαν τσιμπησει πολλοι τοτε. Μοιραζαν τζαμπα χρημα οι τραπεζες……. και το ειχε πιστεψει ο κοσμος.

  7. Ας το πλήρωνες. Σταμάτα να πηγαίνεις στα προπατζιδικα και να παίζεις κινο και θα σου μένουν λεφτά.

  8. αν δεν το πληρώνεις, πούλα το, ενοίκιασε το, πήγαινε στο ενοίκιο ρε μεγάλε. εγώ που δίνω 450 ενοίκιο, γιατί να μην τα δίνω στην τράπεζα για σπίτι?

    1. τι λες ρε μαλακά.
      οι τράπεζες έχουν πάρει πίσω τα χρήματα και στο υπερδιπλάσιο.
      όταν θα σου ταπωσουν τον κωλο οι τραπεζίτες τότε θα καταλάβεις…

  9. αν το ψάξεις σε βάθος όλα τα funds διοικούνται από τη Στοά του Μαξίμου

  10. Οταν ελεγαν ελατε παρτε δανεια εγω φωναζα σε ολους μην το κανετε .Οτι σας λενε τα αντιθετα να καταλαβαινετε.Θα ειναι σαν το χρηματιστηριο που σας εφαγε τα λεφτα.Ειναι παγιδα.Σε οσους το φωναζα ποιος με ακουσε ;;; Τωρα ολοι τους τρεχουν ….Σχεδιο τους να δωσουν δανεια να διωξουν τους ανθρωπους απο τις δουλειες να αυξησουν τους φορους να μην μπορουν να πληρωσουν και ετσι να τα αρπαξουν.Απορω ναι τους τα παιρνουν αλλα γιατι δεν τους δινουν πισω οτι χρηματα εχουν πληρωσει ;;;;

  11. Του Ντογιακου ο γιος η κανενα αλλο κουμασι απο Ελλαδα. οταν ερθει η ωρα θα δεινοπαθησουν ολοι τους αγρια θα τους συντριψουμε για παντα .

    1. ποιοι, μια χουφτα γραφικων?

  12. Ετσι! Πολυ σωστα! Αδεια γραφεια και κοινη διευθυνση, πολλων απο τα funds!

Comments are closed.