Θεσσαλονίκη: Έκαναν πάρτι, παρά τις απαγορεύσεις και το πλήρωσαν ακριβά!

Κοινοποίηση:
Patra-party

Δύο φοιτητές, από το πρόγραμμα Erasmus, διοργάνωσαν πάρτι σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά δεν το χάρηκαν και πολύ, αφού τα πρόστιμα έπεσαν “βροχή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, αστυνομικοί του τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, εμφανίστηκαν στο διαμέρισμα μετά από ειδοποίηση που έλαβαν ότι ακουγόταν πολύ δυνατά μουσική, βρέθηκαν μπροστά σε ένα πάρτι με περίπου είκοσι καλεσμένους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Γάλλοι ή Ισπανοί, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νεαρών ενοίκων του διαμερίσματος (ένας από την Παλαιστίνη και ο άλλος από τη Γαλλία), που φέρονται να είναι και οι διοργανωτές του πάρτι, ενώ έκοψαν και πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στους προσκεκλημένους επιβλήθηκε πρόστιμο για παράβαση του περιορισμού κυκλοφορίας (17) και ξεχωριστό πρόστιμο σε εκείνους που δεν φορούσαν μάσκα (3).

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας της δημόσιας υγείας και διατάραξη κοινής ησυχίας. Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. επενδυτης απο την παλαιστινη επενδυτης απο την γαλλια Γελανε και τα ορφανα του σταλιν

Comments are closed.