Θερίζει η φτώχεια και η εγκατάλειψη… Άλλοι δυο καλλιτέχνες χτυπούν την πόρτα της Φόνσου που «καρφώνει» τον Πατούλη: «Η Περιφέρεια δεν ολοκληρώνει το σπίτι»!

Κοινοποίηση:
φονσου-μαρτινος

Δυστυχώς, οι ανάγκες αντί να μειώνονται αυξάνονται καθώς όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες οδηγούνται στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση για όλους τους γνωστούς λόγους.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι ο μοναδικός φορέας που στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΟΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΙΕΝΤΖΩ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

  2. Όλοι οι καλλιτέχνες υποστηρίζουν τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ.

    Γιατί δεν πάνε από εκεί να ζητήσουν ενίσχυση;

  3. είθε o Θεός να έχει καλά την Αννα Φόνσου να συνεχίσει το Θεάρεστο έργο της

  4. Φόνσου βούλωστο για την Λαμπέτη!

  5. Η Φόνσου είναι Κυρία σε όλα της, γλυκύτατος άνθρωπος, μεγάλη ψυχή. Μπράβο της!

  6. Συγχαρητήρια πολλά σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ που λέγεται ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ!!!Η μόνη από τις παλιές ηθοποιούς που άφησε πίσω της τόσο μεγάλο έργο.Να είναι γερή να παλεύει!!!

  7. Συγχαρητήρια στην Κύρια Φόνσου που τιμά την Γυναίκα παράδειγμα ,σεβασμού και αυτοθυσίας για το επάγγελμα της και τους συναδέλφους της ενώ κάτι άλλοι πολύ πλουσιότεροι και διάσημοι ασχολούνται μόνο με τον ευαυτουλη τους και όχι μόνο!!!!!

  8. Άρε Πατουλη με τα χρυσά βρακια. Κοίτα λίγο γύρω σου να δεις τι γίνεται.

  9. Α ρε Πατουλη με τα χρυσά βρακια… Σκύψε λίγο το κεφάλι σου να δεις τι γίνεται γύρω σου.

Comments are closed.