Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν να μας σκοτώσουν με χημικά – Δεν είναι αφρικανική σκόνη»

Κοινοποίηση:
papathoma

Με αφορμή την αφρικανική σκόνη η οποία έχει κατακλύσει τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, η Θεοφανία Παπαθώμα θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή μέσα από τα social media. Με ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός δηλώνει πως ουσιαστικά δεν πρόκειται για αφρικανική σκόνη αλλά για ψεκασμό με χημικά…

«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Αυτο που με ανησυχει ιδιατερα δεν ειναι οι τοσοι πολλοι που πιστευουν οτι μας ψεκαζουν….
    Ειναι οτι πολλοι απο αυτους ι μπαινουν και διαβαζουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ….
    YΓ. ενας απιθανος ψεκ που λεει για τον Καμμενο.Ο Καμμενος το πιστευε πριν γινει υπουργος, μετα που του το εξηγησαν απο το ΓΕΑ δεν ξαναμιλησε γι αυτο.

  2. Απλα ψυχοπαθεια και αρκετοί σχολιαστές που συμφωνούν μαζι της εχουν σοβαρο ψυχολογικό πρόβλημα…για το δρομοκαιτειο νοσηλεία ολοι τους…

  3. Προς ενημέρωση όλων η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου σε επίκαιρη ερώτηση του Καμμένου για τους αεροψεκασμούς που μπήκε τότε στην βουλή μιλώντας για τους αεροψεκασμούς παραδέχτηκε ο Σαμαράς τους αεροψεκασμούς και ότι ψεκάζουν ρινίσματα αλουμινίου και βαρίου για να έχουμε καλύτερες τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ.αλουμινιο και βάριο είναι βαρέα μέταλλα και άκρως βλαπτικά για τον άνθρωπο και για ολόκληρη την φύση φυσικά δεν ψεκάζουν μόνο αυτά αλλά αυτά παραδέχτηκαν οπότε καλύτερα οι νομίζοντας αψεκαστοι να κάνουν τουμπεκί γιατί εκτίθενται και γραφεία της εταιρείας των αεροψεκασμών βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη επίσης οι αψεκαστοι μπορούν να γράψουν στην μηχανή αναζήτησης για την γεωμηχανικη και να δουν τι λέει η καλύτερα να δουν την διαφήμιση της καναδικής πολυεθνικής εταιρείας που ασχολείται με αυτό το ζήτημα οι μόνοι που δεν μπορούν να δουν αυτά και να τα καταλάβουν είναι όσοι στρουθοκαμηλιζουν για είναι χεστες και δεν αντέχουν την ωμή πραγματικότητα

  4. Δεν το ονομάζουν «σκόνη» τυχαία. Διότι είναι σκόνη και όχι «άμμος» ως όφειλε. (Γιατί;)

  5. Γιατί έγινε πορτοκαλί η Αθήνα όμως ??

    Πρέπει να μιλήσουμε για το το φαινόμενο της σκέδασης της ηλιακής ακτινοβολίας πάνω στο στρώμα της σκόνης.Τα μικροσκοπικά σωματίδια της αφρικανικής σκόνης εμποδίζουν το φως του ήλιου κι όταν το αντανακλούν διασκορπίζουν τα χρώματα.μικρότερου μήκους κύματος και έτσι βλέπουμε τα χρώματα μεγαλύτερου μήκους κύματος όπως το πορτοκαλί, το ροζ και το κόκκινο.
    ΠΗΓΗ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ , Ρε περίεργοι , προτού πείτε τα τρελλά σας , δείτε πρώτα την επιστημονική εξήγηση για όλα αυτά , έλεος , καρα έλεος

  6. ελάτε ρε μάγκες χτες με τα κυαλια ζουμαρα σε ένα σημείο του ουρανού ένα από τα αεροπλάνα που ψεκαζαν σε σχετικο χαμηλό ύψος και έβγαζε από πίσω πορτοκαλί γραμμές .
    ότι και να λέτε μερικοί συστημικοι τα βλέπει ο κόσμος και πλέον όλοι το λένε μόνο εσείς σαν τα πετσωμενα μεντια τα λέτε και κάνεις άλλος .
    12 μέρες ψεκαζουν σαν τρελοί δεν έχω ξανά δει τέτοιο πράγμα .
    έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τα ψεκασματα που φαίνονται καθαρά .
    ένας δεν βγήκε από τους και καλά ειδικούς να πει τι κάνουν όλα αυτά τα αεροπλάνα που πάνε πέρα δώθε δεξιά αριστερά ευθεία πάνω κάτω σε διάφορες κατεύθυνσεις και πετάνε από πίσω ουρές πορτοκαλί αφρικανικής σκόνης !ένας δεν βγήκε να πει γ αυτά ….
    οποίος δεν πιστεύει παίρνει κυαλια κάθεται έξω στο μπαλκόνι και βλέπει τα αεροπλάνα τι ψεκαζουν και τέλος .
    έχετε μια ευκαιρία για φέτος τον Μάιο να το ξανά δείτε το φαινόμενο αφού είπαν ότι θα ξανά γίνει οι ειδικοί αφού ξέρουν ποτέ φυσάει !όπως είπαν και του χρόνου θα έχουμε τέτοιο καιρό !το ξέρουν από τώρα τι λέμε τώρα …..
    μια φορά την πατήσατε πάτε για 2στα 2 …
    και 3στα 3 με κηραλοιφες .
    ο λαός κοιμάται αποδεδειγμένα

  7. Τα βαρέα μέταλλα είναι ευλογία. Οι Έλληνες είναι ήδη δηλητηριασμένοι λογο όλων των χημικών ουσιών που περιβάλλουν τους εαυτούς τους στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των τόνων σκόνης ρούχων στα πλυντήρια που διπλασιάζονται ως καταπραϋντικό αντικαταθλιπτικό και ενισχυτικό ορμονών

  8. Τι λετε ;;; Ποιος χαζος πιστευει οτι ειναι αυτο το πορτοκαλι σ@ατο απο την ερημο; Εκανα δυο εξαμηνα στην Αιγυπτο και εζησα πολυ καλα τα καλοκαιρια την σκονη της ερημου οταν φυσουσε.Κλειστο το σπιτι και περνουσε μεσα η αμμος και ηταν αμμος οχι αυτο το πορτοκαλι αλευρι που ηταν εδω ουτε η ατμοσφαιρα ηταν πορτοκαλι.Δυο καλοκαιρια εκει το εζησα και καμια σχεση με το εδω.Ειναι φονιαδες ειναι διαολοι και ποιος ξερει τι εχει αυτο το πορτοκαλι αλευρι που να πεσει στα κεφαλια τους και στα σπιτια τους.

  9. Αυτο ειναι αληθεια καθημερινω το φαινομενο τον αεροψεκασμων και δεν υπαρχει καμια αντιδραση.χαρα τον τελευταιων κυβερνισεων ειναι πως θα βρουνε τροπο να ξεπουλησουν την χωρα και να την ερημοποιησουνε

  10. λοιπον ουτε θα προσβάλλω αποψεις ουτε τιποτα ο καθενας κανει την διαδρομη του και ας αφησουμε να γινει απο γνωσεις και οχι επειδή καποιος το λεει. στο διαταυτα η αύξηση της σκόνης ειναι αποτελεσμα της φύσης, μια περιοχή η οποία υφίσταται παρατεταμένη ανομβρία ξηρασία το χώμα σταδιακά γίνεται σκόνη? τωρα θα μου πεις μα λενε απο την Σαχάρα ειναι η σκόνη…τοσα ξερουν τοσα λένε επειδή σας λένε τις ειδήσεις μην τους έχετε και για ενημερωμένους στα απλά όπως γιατί η βροχή γίνεται χιόνι ? οι μισοί έλληνες ξέρουν και αν οι αλλοι μισοί με 10 βαθμους αν δούνε στις λάμπες υδρογοσταγονίδια που δεν κατάφεραν να γινει βροχή θα σε πουνε χιονίζει έξω..αρα αντι να μαλωνουμε ποιος ειναι ψεκασμενος και ποιος οχι καλυτερα να προσαρμοστουμε στις αλλαγες που παντοτε η γη ειχε αν αυτη η αλλαγη περιεχει ξηρασια καυσωνες χινοια μεχρι τα παραθυρα και δεν ξερω τι αλλα καλουμαστε να προσαρμοστουμε μη ακουγοντας τις γελοιοτητες των μμε.

  11. Ρε σεις αψεκαστοι ξερόλες… στην Ισπανία που είναι πολύ πιο κοντά (δείτε κάνα χάρτη) εκεί γιατί δεν πήγε η σκόνη;;; Εκεί ο βοριάς τι έπαθε; Διαταραχή προσωπικότητας και φυσηξε νότια;; Κάντε ένα γκουκλ σερτς για το αν είχε η Ισπανία αυτό που είχαμε εμείς και αν είχε κι εκεί βοριά . Όσον αφορά την χημική σύσταση της “αφρικανικής σκόνης”, έχει γίνει η σχετική χημική ανάλυση από πανεπιστημιακούς του εξωτερικού και υπάρχει στο διαδίκτυο. Ψάξτε και θα βρείτε. Αλλιώς συνεχίστε να πιστεύετε ότι είναι ΜΟΝΟ “Αφρικανική σκόνη” όπως λένε τα πετσωμενα κανάλια (τηλεοπτικά και διαδικτυακά). Α! Εν τω μεταξύ την ίδια μέρα δίπλα στην Ιταλία είχε χιόνια. Εμ… πως θα “δικαιολογήσουν” την κλιματική αλλαγή;; Πρέπει το πόπολο να “βλέπει” την “καιρική ανωμαλία” για να τους πιστέψει, κι απ’ ότι βλέπω απ’ τα σχόλια την έχετε φάει την παραμύθα οι περισσότεροι μια χαρά!! Έτσι φάγατε και την παραμύθα με τον φονικό ιό – τον αόρατο εχθρό – με τη νυχτερίδα και τα παγκολινο!. Και τελικά μας “χαιρέτισαν” οι υπέρμαχοι του εμβολίου. Καλά το πάτε… φάτε σανό. Τζάμπα είναι. Χορηγία της Κούλας υπό τις οδηγίες της ΝΤΠ. Αλλά και με Κασσελάκη… εκεί να δείτε τί θα ζήσουμε έτσι και βγει μετά την Κούλα. Μην τον βλέπετε τώρα έτσι τίγκα στη γλύκα, τη συμπόνια και στον δήθεν τσαμπουκά. Αχ ρε γίδια… ψηφίζετε όλους τους διεστραμμένους και παίρνετε όλη τη χώρα στο λαιμό σας!! Παιδιά έχετε;; Δεν τα λυπάστε ρε καθόλου;; Σε τι κόσμο θα ζήσουν ρε αυτά τα παιδιά;; Θα τα βρούμε όλα μπροστά μας και δεν θα υπάρχει γυρισμός. Και τότε ΟΛΟΙ ΣΑΣ τσιμουδιά… κιχ!! Θα κλάψουνε μανούλες. Κυριολεκτικά.

  12. Ρε πελασγε και οι υπολοιποι Κουλοφιλοι σαν και σενανε ειστε μονο τις καθημερινες μαλακες η και τα σαβατοκυριακα?

  13. αφρικανική σκόνη ήταν ρε μάγκες αφού τα αυτοκίνητα όλα είχαν χώμα πάνω τους , τα βαρέα μέταλλα αλουμίνιο κλπ δεν νομίζω να φαίνονται όπως η σκόνη χωρίς να είμαι ειδικός αυτό ήτανε χώμα ο ουρανός ήταν κίτρινος!!!

  14. Τα εχω ακουσει απο αρχιερεα του σατανα στην Αμερικη… Ηταν την 10ετια του 90 αρχιερεας. Ενας απο 5 στον κοσμο. Τους εκανε συμβολαια που πουλαγαν την ψυχη τους κ παιρνανε οτι θελανε. Ηταν μυημενος κ τα ακουγε ολα.
    SMART DUST. Μπολια που αλλαζουν την ψυχολογια και το dna των Ανθρωπων. ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ που αλλαζουν τον καιρο… ΑΥΤΟΙ δημιουργουν την αλλαγη του κλιματος. Και πολλα αλλα που ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.
    Ψεκες εισαστε ολοι οι κοιμισμενοι που πατε σαν αρνια ξερετε που με την θεληση σας… λες κ εισαστε τερμα χαζοι.

    1. τι λες ρε καραγκιοζη ? το ακουσες ε ? δηλαδη ηταν φιλαρακι σου ? ειχατε παρε δωσε ? ενας απο τους 5 στον κοσμο λεει ο παλαβος , για πες και τους υπολοιπους 4 … ρε τι μαλακιες ακουμε νυχτιατικα με τον καθε παλαβο

  15. οταν η επιστημη , απλη μετερεολογικη αναλυση παιρνει διαζυγιο με την λογικη , τοτε ακουμε ψεκασμενες θεωριες συνωμοσιας , αμάν ,,, χειροτερευει η τρελλα μερικων .. Το ειπε ενας παρακατω , η αφρικη και η σαχαρα ειναι τεραστια και η ελλαδα μινιατουρα , τι πιο φυσιολογικο οταν εχει νοτιο ρευμα να ερχεται απο εκει σκονη ?

  16. ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ :

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΟΝΗ?…..

    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΜΜΟ Η ΕΡΗΜΟΣ ΄Η ΔΕΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ?…..

    1. Πες τα. Χιλιάδες χρόνια τώρα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, μεγαλώσαμε 1980-1990 με νοτιάδες από την Αφρική που κρατούσες ημέρες και δεν υπήρχε τίποτα. Ξαφνικά εμφανίστηκε η άμμο από τη Σαχάρα και γίναμε λες και είμασταν σε αμμοστρόβιλο στα Εμιράτα.

      Έχει σκτ ανοίξει κάποιος το χάρτη να δει που είναι η Σαχάρα και από που πρέπει να περάσει; Οι χώρες που πέρασε η άμμος αυτή γιατί δεν ήταν έτσι;;;;;;

      1. γιατι απλα εχει επιβαρυνθει η ατμοσφαιρικη ισορροπια λογω κλιματικης αλλαγης ρε φιλε , άιντε κολλησατε εσεις επειδη δεν ειχαμε παλια σκονη ..

  17. Και β@ζομπαλού και ψεκασμένη.
    1ον Γιατί όταν φυσά βοριάς δεν έχουμε τέτοιους “ψεκασμούς”;
    2ον Αν ήταν βαρέα μέταλλα, θα μας έπεφταν στο κεφάλι (χαχαχα)
    Μην ασχολείστε με πράγματα που δεν ξέρετε. Γίνεστε ρεντίκολο.

    1. Μα φυσικά γιατί με τον βοριά πως θα δικαιολογήσουν την σκόνη, από πού δηλαδή θα έρχεται τότε από την…. Φιλανδία??!!!!!! Και γιατί δηλαδή να τους πιστέψουμε, αφού τα τελευταία χρόνια κυριολεκτικά μας βομβαρδίζουν με τους αεροψεκασμούς και ποτέ κανείς δεν βγήκε να πει τί είναι αυτοί και που αποσκοπούν??!!!!!!!!!!!

    2. Είχα την υπόνοια ότι είσαι τσιράκι που μπαίνει εδώ μέσα, αλλά εσύ είσαι και μικρόνους, αλλά και διαστροφέας της αλήθειας.. Οταν λέμε βαρέα μέταλλα δεν εννοούμε ολόκληρα μεταλλικά αντικείμενα αλλά κονιορτό μετάλλων.
      Εγώ πηγαίνω και πάρα πέρα. Γιατί να μην είναι ανάμεσα και κονιορτός βομβών από τα δύο μέτωπα πολέμων που μένονται αυτή τη στιγμή στο Πλανήτη

  18. Εξακολουθειται να πιστευεται οτι ειναι σκονη απο τη Σαχαρα! Τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας! Παρτε λιγη σκονη και στειλτε την στο χημειο για εξεταση και μετα ελατε να τα ξαναπουμε.Εχει απολυτο δικιο η Θεοφανια! Και τοσο χρονια που ηταν αυτη η σκονη και δεν εμφανιζοταν και ξαφνικα τα τελευταια χρονια κανει την εμφανιση της? Α, να μη ξεχνιομαστε, κυκλοφορει το καλαθι του ..νονου…….!!!

  19. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΥΤΣΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”….

  20. 1. από την πόρτα την αρπώ και στον τοίχο την κολλώ
    2.το αλουμίνιο δεν ανηκει στα βαρέα μέταλλα
    3. οι μόνοι ψεκασμοί τους οποίους γνωρίζω είναι οι μαλ@@ίες των ΜΜΕ
    4. Αν δεχτούμε πως μας ψεκάζουν γιατί δεν έρχεται σκόνη από την βόρεια Ευρώπη όταν έχει βοριά; αυτοί εξαιρούνται; δεν τους ψεκάζουν;
    5. Πως τα πήγαινε στα θετικά μαθήματα η κυρία Θεοφανία Παπαθώμα είχε πάνω από την βάση;

    1. Και λοιπόν, το αλουμίνιο είναι υγειινότατο δηλαδή?? γιατί από τον βορρά δεν μπορούν να συγκαλύψουν τα ψεκάσματά τους, ενώ από την αφρική έχουν το άλλοθι της σαχάρας!!!! Και αν τα ψεκάσματα των αεροπλάνων είναι φυσιολογικά γιατί ποτέ κανείς αρμόδιος ή ΜΜΕ δεν είπε για ποιό λόγο ψεκάζουν και τι περιέχουν τα ψεκάσματα και γιατί η υγεία των ανθρώπων πάει από το κακό στο χειρότερο??!!!!!!!!!

  21. Τωρα μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο ανατριχιασα….την σκονη που ερχεται απο την ερημο να της βαφτισουμε βαρεα μεταλλα ελεος…..

  22. ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΛΠ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ.ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

    1. ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ,

  23. Ωραία βρε παιδιά ακούω αυτές τις 2 μέρες ότι είναι χημικά και βαρέα μέταλλα! Γιατί δεν παίρνει κάποιος δείγματα απο σωματίδια στον αέρα και από το έδαφος να δούμε τι είναι τελικά και αν είναι απλά σκόνη απο την Αφρική μαζί με κάτι άλλο μείγμα. Οι ταράτσες και τα μείναι γεμάτες απο σκόνη. Ας κάνει κάποιος μια έρευνα να δούμε τελικά τι είναι!!
    Πληροφοριακά η Κυρία Παπαθωμά είναι σύζυγος του Κυρίου Πετράκου ο οποίος ισχυρίζεται ακριβώς το ίδιο πράγμα.

    1. αυτό που λες φιλε μου είναι μια λογική ακολουθία που λείπει από μυαλά σαν της υποφαινόμενης…

    2. Εδώ σκοτώσαν τουλάχιστον 57 άτομα στο έγκλημα των Τεμπών και οι συγγενείς κάνουν τιτάνιες προσπάθειες να αποδείξουν το προφανές σε πείσμα της κυβέρνησης που προσπαθεί και συνεχίζει την συγκάληψη και εσύ τώρα περιμένεις κάποιος να ψάξει να σου βρεί την αλήθεια. Μυαλό έχεις, εκτός και είσαι του 41%, ψάξε και βρες την άκρη μόνο σου, πληροφορία υπάρχει στο διαδίκτυο!

Leave a Response