«Θεέ μου, είμαι τρομοκρατημένη»: Σπάνια παρέμβαση της Μ. Ομπάμα – Γιατί τώρα;

Κοινοποίηση:
epa10999548 Former US first lady Michelle Obama arrives before a tribute service for former first lady Rosalynn Carter at Glenn Memorial Church at Emory University in Atlanta, Georgia, USA, 28 November 2023. Former US First Lady Rosalynn Carter, wife of former US President Jimmy Carter, died at the age of 96 at her home in Plains, Georgia on 19 November 2023. Her funeral will be held on Wednesday 29 November 2023 in Plains, Georgia, USA.  EPA/Brynn Anderson / POOL

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δήλωσε ότι είναι «τρομοκρατημένη» για το πιθανό αποτέλεσμα των εκλογών του 2024, αναφέροντας την προεδρική αναμέτρηση του Νοεμβρίου του 2024 ως μεταξύ των φόβων που την κρατούν ξύπνια τη νύχτα, σε μια συνέντευξη podcast που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

«Τι θα γίνει σε αυτές τις επόμενες εκλογές; Είμαι τρομοκρατημένη για το τι μπορεί να συμβεί, γιατί οι ηγέτες μας έχουν σημασία. Αυτόν που επιλέγουμε, ποιος μιλά για εμάς, μας επηρεάζει με τρόπους που μερικές φορές νομίζω ότι οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένους.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση — «εε, κάνει πραγματικά τίποτα;» — και λέω “Θεέ μου, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για εμάς, και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη αυτή τη δημοκρατία”. Αυτά είναι τα πράγματα που με κρατούν ξύπνια τα βράδια».

Θυμίζουμε πως το όνομά της ακούστηκε τους περασμένους μήνες ως πιθανή…αντικαταστάτρια του υπερήλικα Τζο Μπάιντεν στην προεδρική κούρσα.

Τα σχόλιά της έρχονται καθώς ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αρχίζει να εντείνει την εκστρατεία επανεκλογής του.

Ωστόσο, πολλοί Δημοκρατικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι το μήνυμά του δεν έχει απήχηση, δείχνοντας τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν σε στενή αναμέτρηση με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέντευξη, η πρώην πρώτη κυρία απαρίθμησε μια σειρά από άλλα στοιχεία που την ανησυχούν, όπως: «Θα πάνε τελικά να ψηφίσουν οι άνθρωποι και γιατί δεν ψηφίζουν;».

«Αυτά είναι τα πράγματα που με ανησυχούν, γιατί δεν έχεις τον έλεγχο πάνω τους. Και αναρωτιέσαι: ‘Πού βρισκόμαστε σε αυτό; Πού είναι οι καρδιές μας;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ανώμαλη δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Σιχαμένα ερπετά.

  2. Διοτι ο Τραμπακοιυλας επιστρεφει ως προεδρος των ΗΠΑ, και ολα τα λαμογια θα πανε για μονιμες διακοπες στο GITMO = Γκουανταναμο.

  3. ΕΣΥ ΤΡΑΒΕΛΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Comments are closed.