Θεέ μου! Η Σάμος είναι αυτή; Τι απέμεινε μετά τα επεισόδια στο ΚΥΤ μεταξύ λ@θρομεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
skoupidia

Από την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαΐου και μετά αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τους 500 λ@θρομετανάστες που έχουν κατασκηνώσει εξωτερικά του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πάρτυ ηπατίτιδας, χολέρας, τύφου, καταστροφή του περιβάλλοντος, υγειονομική βόμβα που περνάει στον υδροφόρο ορίζοντα. Ξέρετε πόσοι αρουραίοι θα εμφανιστούνε σε αυτήν την βρώμα; Η λεπτοσπείρωση σε καθαρίζει σε λίγες μέρες. Εμείς τους δίνουμε επιδόματα, τροφή, στέγη, δωρεάν νοσήλεια και οι εισβολείς μας δίνουν τα σκατά τους! Εγώ δεν πετάω ούτε τσίχλα στον δρόμο για να είναι καθαρό το περιβάλλον και αυτοί μας κάνανε χωματερή!

  2. Τα νησιά έχουν χαθεί. Περιμένουν πότε θα φύγουν οι Έλληνες από εκεί. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου. Μπράβο και εις ανώτερα τον πάταξες τον νατιβισμό φλασκί.

  3. Καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους ακόμα και το περιβάλλον,αισχος να αφήνουμε στην κατάντια την πατρίδα μας ακόμα και τα ζώα προσέχουν,πάνε…τα νησιά μας…

Comments are closed.