Θα τους ζητήσουν και τα ρέστα! Κίνδυνος να απαιτηθεί επιστροφή μισθού από τους υγειονομικούς που βγαίνουν σε αναστολή – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
συνταξη

Κανείς πουθενά δεν αντιδρά σε όλα τα παράλογα που συμβαίνουν.

Με πρωτοφανή μέτρα και καταλύσεις θεμελιωδών ελευθεριών απειλεί η κυβέρνηση, την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ακόμα κάνει…διακοπές.

Ωστόσο οι διορίες που εκβιαστικά έχουν θέσει από το Μαξίμου τελειώνουν και η 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία λήγει το τελεσίγραφο στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, κοντοζυγώνει.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες μία νέα πτυχή του μέτρου της υποχρεωτικότητας έχει αρχίσει και βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο λόγος για την πιθανότητα -υπαρκτή πλέον- να ζητηθεί από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που δουλεύουν σε δημόσιες δομές επιστροφή μέρους του μισθού τους!

Κι αυτό γιατί οι εργαζόμενοι στο δημόσιο προπληρώνονται ανά 15νθήμερο, όσοι παραμείνουν ανεμβολίαστοι και τεθούν σε αναστολή εργασίας, ενδέχεται να αναγκαστούν να επιστρέψουν το μισθό που θα τους έχει καταβληθεί.

Πληροφορίες του OPEN με «κυβερνητική υπογραφή» επιβεβαιώνουν το «τρελό» αυτό σενάριο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η Φαρα των Ο.βρεοσπερματων, σταυρωσε τον Χριστο! Σε αυτην την Φαρα ανηκουν και αυτοι, που μας κυβερνουν! Εμας δεν θα σταυρωσουν; Γελιεστε!

  2. Σε κλωτσιές ή σε μπουνιές τα θέλουν;

  3. επιτελους κατι σωστο απο την κυβερνηση των αχρηστων…..

    1. Η κυβέρνηση των άχρηστων μιλά για αναστολή εργασίας σε υγειονομικούς και παράλληλα μιλά για 4ο LockDown τον Σεπτέμβρη;;;; Αποβλέπει δηλαδή σε πλήρη αποσύνθεση του υγειονομικού συστήματος της χώρας;;;;

Comments are closed.