Θα τον αγαπήσεις! Τους τρέλανε στο MEGA! «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε να παίξουμε μαζί το…»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rematozre

Ένα πραγματικό «σόου» έδωσε στην πρωινή ζώνη του Mega ο 24χρονος ρεμπέτης που συνελήφθη ύστερα από πάρτι που έστησε στη Θεσσαλονίκη.

O Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή για το γλέντι που οργάνωσε σε αποθήκη του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπως είπε, για χάρη της αγαπημένης του. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Το γλέντι, στο οποίο παρέστησαν έξι άτομα, διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ύστερα από καταγγελία ενός προσώπου, που σύμφωνα με τον 24χρονο ρεμπέτη ήταν ο πρώην της κοπέλας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μετά από όλα αυτά είχαν δίκιο οι αναρχικοί που έγραφαν “Κάνε την καταστροφή της χαράς, χαρά της καταστροφής”. Όσο για το φίλο που καταδικάστηκε του λέω: καλή δύναμη και υπομονή φίλε, χούντα είναι θα περάσει.

  2. Μπράβο ρέ λεβέντη Κουτσάβάκη έβγαλες όλος τούς ρεμπέτες τού ντουνιά καί τούς κουτσαβάκηδες πού ζόύνε στό κουρμπέτι ασπροπρόσωπους.Κρίμα πού δέν σέ αφήνουν νά τραγουδήσης.
    Γιάννης Λάκων

  3. Μόλις είπε “πως θα επιβιώσουμε ? ” τον έκοψε αμέσως ο δημοσιογράφος για να το διάλλειμα και το τραγούδι. Δείτε από το 7:30

Comments are closed.