Θα σας «σώσει»: Αυτή τη μυρωδιά δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια

Κοινοποίηση:
poia-myrodia-den-antechoyn-me-tipota-oi-katsarides-kai-ta-myrmigkia

Οι κατσαρίδες είναι ίσως το έντομο που σιχαίνονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Πολλοί μόλις δουν μια κατσαρίδα αντιδρούν με πανικό όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.

Τα μυρμήγκια βέβαια δεν προκαλούν την αηδία των κατσαρίδων, αλλά πολλαπλασιάζονται ραγδαία. Πολλοί άνθρωποι βέβαια θεωρούν ότι τα (λίγα) μυρμήγκια στο σπίτι είναι γούρι.

Μυρμήγκια και κατσαρίδες: Αντιμετώπιση και εξόντωση

Αν θέλετε να τις εξοντώσετε, χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά εντομοαπωθητικά, υπάρχει ένας έξυπνος και φυσικός τρόπος.

Είναι λοιπόν μια μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια. Αυτή είναι η μυρωδιά από το λεμόνι! Η μυρωδιά του φαίνεται να ενοχλεί και την κατσαρίδα αλλά και το μυρμήγκι.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε; Προσθέστε τον χυμό λεμονιού σε ένα βαποριζατέρ και ψεκάστε λοιπόν το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι με χυμό λεμονιού. Και τα δύο ζωύφια δεν μπορούν να ανεχθούν τη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και θα εξαφανιστούν μια και καλή!

Αν δεν θέλετε να αρχίσετε το ψέκασμα, μπορείτε να τοποθετήσετε φλούδες λεμονιού στα ίδια σημεία και πείτε «αντίο» στις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΝ “ΓΙΑΧΒΕ” ΣΑΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Η’ ΤΑ “ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ”???

  2. Πλακα κανετε ????? Νομος της γαμ@@@@ης ΕΕ ειναι πια να τις τρωμε Σε λιγο θα τις βοσκαμε και με τα καρ@@λια που εχουμε η χρηση εντομοκτονων θα ειναι ποινικο αδικημα

  3. Έχω δεί μυρμήγκια να κάνουν πάρτυ πάνω σε λεμονόκουπα…

Comments are closed.