Θα πάθετε πλάκα! Αεροπορική εταιρεία είπε σε γυναίκα να αλλάξει ρούχα ή να κατέβει από το αεροπλάνο – Δείτε τι φορούσε (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
airfligh708

Ένα αεροπλάνο έχει πολλά αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους επιβάτες.

Αυτό όμως που συνέβη σε μία πτήση της Thomas Cook, δεν έχει προηγούμενο.

 

Μια επιβάτιδα, η Emily O’Connor, έγραψε στο Twitter ότι ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ για τα Κανάρια Νησιά, ενημερώθηκε από το προσωπικό της εταιρείας ότι το ντύσιμό της ήταν «ακατάλληλο» και «προκαλούσε προσβολή».

Η κοπέλα, συγκεκριμένα, φορούσε ένα crop top και ένα ψηλόμεσο παντελόνι και φαινόταν μέρος της κοιλιάς της.

Μάλιστα, της είπαν ότι θα έπρεπε να αποβιβαστεί σε περίπτωση που δεν άλλαζε ρούχα και δεν «καλυπτόταν».

Η κοπέλα αποκάλεσε το περιστατικό ως «την πιο σεξιστική, μισογυνίστικη και ντροπιαστική εμπειρία της ζωής της».

«Ένας άνδρας πίσω μου φορούσε σορτς και t-shirt και δεν του είπαν τίποτα», αναφέρει στην Sun.

Κανείς από τους επιβάτες δεν είπε τίποτα, αντίθετα ένας άνδρας της επιτέθηκε φραστικά.

Μάλιστα, τα μέλη του πληρώματος μίλησαν στο μεγάφωνο για το περιστατικό ενώ δεν την άφησαν μέχρι να φορέσει ένα μπουφάν.

Μετά από σχετική έρευνα, η αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί στην επιβάτιδα για την συμπεριφορά του πληρώματος.

«Ζητούμε συγγνώμη που αναστατώσαμε την κ. O’Connor. Είναι ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να χειριστούμε την κατάσταση καλύτερα. Όπως οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, έχουμε πολιτική για κατάλληλη ενδυμασία. Αυτό ισχύει το ίδιο για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών χωρίς διακρίσεις. Το προσωπικό μας έχει τον δύσκολο ρόλο να υλοποιήσει αυτή την πολιτική και δεν το πετυχαίνει πάντα», ήταν η δήλωση της εταιρείας.

Η πολιτική της Thomas Cook αναφέρει ότι επιβάτες με ακατάλληλη ενδυμασία (προσβλητικές εικόνες ή σλόγκαν κ.α.) δεν θα τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν αν δεν αλλάξουν.

Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ουλαλα , αφου εισαι σε αναπαραγωγικη ηλικια και δεν κρατιεσαι, οπως και τα ζωα , γιατι δεν πας σε μουσουλμανοκη χωρα να γλυτωσεις ;;;;;
    Οσο για την γυμνια στα μεσα μαζικης μεταφορας , ειναι θεμα υγιεινης , αν ο καθενας εκθετει πανω στα καθισματα τα γυνμα του μερη θα πρεπει να γινεται απολυμανση μετα απο καθε πτηση , διαφορετικα τα βακτηριδια και οι μολυσματικες ασθενειες θα θερισουν τον κοσμο ολοκληρο.

  2. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους, οπότε είναι πολύ δύσκολο να σεβαστούν τους άλλους. Και καλά να έχουν ωραίο κορμί αλλά σκεφτείτε το αντίθετο! Βάζουν διάφανα ρούχα και το μόνο που κρύβουν με αυτά είναι οι τρύπες τους. Δεν φαίνεται η κωλοτρυπίδα? ΑΑΑΑ!!!!! δεν πειράζει, δεν προκαλεί.

    1. Τι εννοείς ρε φίλε “Και καλά να έχουν ωραίο κορμί αλλά σκεφτείτε το αντίθετο! “.. δηλαδή είμαι εγώ υποχρεωμένος να έχω το κεφάλι σκυφτό τη μισή μέρα επειδή η κάθε τσουλάρα θέλει να πετάει έξω σε κοινή θέα τα μπούτια και τα βυζιά και να με αναστατώνει επειδή είμαι σε αναπαραγωγική ηλικία; και όλα αυτά επειδή “νιώθει καλά με το εαυτό της” εννοώντας τα εξωτερικά κάλλη της διότι εσωτερικά / ψυχολογικά έχει ένα κάρο κόμπλεξ για να ικανοποιήσει τραβώντας την προσοχή επάνω της επιζητώντας να καλύψει την ανάγκη της επιβεβαίωσης και βρίσκει πρόφαση για να το κάνει τα δικαιώματα της γυναίκας, σεξισμός κτλπ.. έχοντας ταυτόχρονα καταφέρει να προκαλέσει και να “πάρει” αυτό που θέλει.

      Άλλα από την άλλη σε νιώθω, άσε τη πουτάνα να χαίρεται να δούμε και εμείς κάνα μπουτάκι.

      PS: στο αεροπλάνο υπάρχει κώδικας ενδυμασίας, εάν δε σας αρέσει πάρτε το ποδαράτο. Έχουνε γίνει όλα ίσωμα..

Comments are closed.