Θα πάθει τρέλα ο Μπακογιάννης! Ο Ηλίας Κασιδιάρης πάει φουλαριστός για τον δεύτερο γύρο στον Δήμο της Αθήνας! Ράβε – ξήλωνε ο Ντορίς με τα λεφτά μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΥΝΙΑ 1

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το φασισταριό, ναζισταριό, νοσταλγοί, ακροδεξιοί εξτρεμιστές μαχαιροβγάλτες, χουντόμουτρα ημίτρελοι, εκβιαστές, υβριστές και λοιποί εγκληματίες που έχουν οικειοποιηθεί τον λεγόμενο “πατριωτικό χώρο”, αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από απλά “νούμερα”, δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 10%, που να χτυπούν τον στρογγυλό κώλο τους κάτω. Αλλά αυτοί είναι. Απλά νούμερα του 10%. Κλανιά, μαγγιά και κώλος φινιστρίνι.

    1. Χαχαχα ζορίζεσαι νδουλοπάροικε του ΠασοκοΣυριζα Ξυδακι

  2. Eτσι πηγαινε και οταν ειχε επαρση… Μην παθετε σοκ αμα δεν ειναι ουτε στην 3αδα. Εμεις εδω τον γουσταρουμε αλλα δυστυχως θα δειτε πως η καταληξη του θα ειναι σαν τις δημοτικες πριν 4 χρονια

  3. Το κλεπτοπασοκ κατεθεσε προταση και ενδεχομενως να ακολουθησει και η ΝΔ …για να κοπει ο Ηλιας Κασιδιαρης απο τα ψηφοδελτια.

  4. Να στηρίξουν οι λαθρομετανάστες και η λοατκι κοινότητα τον Βορίδη και να περάσει δεύτερος μετά τον Ηλία! Αφού άνοιξε το τζαμί η κυβέρνηση με αυτόν υπουργό και δεν είπε κουβέντα, οι λαθρομετανάστες είνσι σίγουροι! Θα τον ψηφίσουν και τα ομόφυλα ζευγάρια τώρα που ο κούλης θέλει να τους παντρεύει! Άντε και στα δικά σας με τον Γεωργιάδη και τον πλευρη!

  5. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ 180 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΜ!!!! ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!!! ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΙΚΑΝΟΙ(ΙΔΙΟΙ) ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!

  6. Τωρα αν .αυτο δεν ειναι δεκανικι στον πανηλιθιο ,τι ειναι????κι’εξηγουμαι εστω οτι περναει αυτος αντι καποιου αλλου καραγκιοζη στο δευτερο γυρο Θα συνασπισθουν ολοι οι λοβοτομημενοι μαλακοδημοκρατες του κ@λου
    και θα ξαναβγει δημαρχος τ’απαυγασμα της μα@@κιας .Τοσο δουλεμα πια και οι καφροι θα το ειχαν παρει ειδηση

Comments are closed.