Θα πάθεις πλάκα! Τι τηλεθέαση έκανε η επιστροφή του Καφέ της Χαράς! Το βαμμένο μαλλί του Χάρη Ρώμα και το Twitter έκανε πάρτι

Κοινοποίηση:
ENJLRDyWoAA7oQE

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 παραμονή πρωτοχρονιάς.
To σήριαλ του Χάρη Ρώμα κατάφερε ανά τέταρτο της ώρας να χτυπήσει τηλεθέαση που άγγιξε ακόμα και το 51,1%.

Πρεμιέρα έπειτα από 15 χρόνια έκανε το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς το «Καφέ της Χαράς» στον Ant1 και οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν όλα όσα είδαν στις οθόνες τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Ρώμα για τη σειρα. Πανέξυπνη εύστοχη και πάνω από όλα ο υπερταλαντουχος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που οι ατάκες του δεκαπέντε χρόνια μετά έχουν μείνει στη μνήμη όλων και θα μείνουν και οι επόμενες.

  2. Καλη χρονια σε ολους!!!!! Πολυ καλα κανατε και ξανα αρχησατε το Καφε της Χαρας!!!!!! Καλη συνεχεια!!!!! Φατσεα εισαι αχτυπητος!!!!!!!!

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    Είναι Ανανμενόμενη Αυτή η Τηλεθέαση, και Ίσως να Είναι και Κάτι Παραπάνω από Αυτή που Εμφανίζεται.

    Το Καφέ της Χαράς, Ήταν Μία από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ( όπως για παράδειγμα, οι Απαράδεκτοι, Κωνσταντίνου και Ελένης, Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή, … ) που Αγαπήθηκαν από το Τηλεοπτικό Κοινό.

    Με Όλα Αυτά τα Κακόγουστα και Άχρηστα Προγράμματα, Τηλεοπτικά Σκουπίδια, Τύπου Reality, Τηλεπαιχνίδια, Κουτσομπολίστικες Εκπομπές, Είναι Μία Όαση στην Ελληνική Τηλεόραση.

    Αρκεί να Λάβει Κανείς Υπόψιν, Ότι αν και το Καφέ της Χαράς Τελείωσε ΠΡΙΝ 15 Χρόνια, στις Επαναλήψεις που Βάζουν, είτε τις Μεσημεριανές Ώρες, είτε τις Πρώτες Πρωινές Ώρες, η Τηλεθέαση Είναι ΠΑΝΤΑ σε ΥΨΗΛΟ Επίπεδο. Και Αυτό ΔΕΝ Είναι Καθόλου Τυχαίο.

    Για Πολλούς Συντελεστές της Σειράς, Είναι σαν να ΜΗΝ Πέρασε Μία Ημέρα, ή ΔΕΝ Άλλαξαν Καθόλου, ή Λίγο Εμφανισιακά Μιλώντας. Εκεί που Φαίνεται η Τρομακτική Διαφορά Είναι στο Μανωλάκη και στη Βάλια, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ, Διότι Ήταν Μικρά Παιδιά, και σε 15 Χρόνια η Εξέλιξη για Ένα Μικρό Παιδί Είναι Εμφανής.

    Είναι Βέβαιο Ότι το Καφέ της Χαράς θα Σαρώσει σε Τηλεθέαση και ΔΕΝ θα Θεωρείται Υπερβολή, εάν τα Ποσοστά Τηλεθέασης Είναι στο 60% ή και 70%, σε Όλο το Ηλικιακό Φάσμα του Τηλεοπτικού Κοινού.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Παψε λεμε μιλανεζικη κατσαριδα!!!

      1. ΔΕΝ θα σου Απαντήσω Χρονιάρες Μέρες, Όπως Πραγματικά σου Αξίζει, ΔΕΝ θα σου Κάνω τη Χάρη, αν και να Πέσω στο Επίπεδό σου και να σου Απαντήσω, τα Λόγια μου θα Χάσω, ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΠΑΡΤΑΛΙ.

        Ο Βαγγέλης Φατσέας του Καφέ της Χαράς Έχει Μεγαλύτερο Επίπεδο και ΠΟΙΟΤΗΤΑ από Εσένα. Φαντάσου Δηλαδή ΠΩΣ Είσαι Εσύ.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Τι λες βρε παλι; εσυ το Μιλανο το εχεις δει μονο από καρτ ποσταλ να πουμε!!

          1. Σαν ΔΕΝ Ντρέπεσαι Λίγο…

            Άγγελος από Μιλάνο

  4. Δυστυχώς τίποτε δεν προσφέρει η σημερινή τηλεόραση και η επαναφορά του πιστεύω ότι θα είναι μία όαση μέσα στη σαβούρα που έχει κατακλύσει τις οθόνες μας.Φατσέας – κυρά Τασία – Παππάς σαν να μην πέρασε μια μέρα.
    Αν κρίνουμε από το πρώτο επεισόδιο το 50% είναι λίγο για το επόμενο.

Comments are closed.