«Θα μας φέρουν τζιχαντιστές για να μας σφάζουν” – Το άδικο πνίγει του πολίτες! “Έίναι αλήτες, κλέφτες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-61-1024x613

Στα όριά τους οι κάτοικοι

Πλαστικά μπουκάλια με νερό, ακόμα και πέτρες είχαν πετάξει συγκεντρωμένοι προς το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, κατά την αποχώρησή του από το δημαρχείο Ορεστιάδας, όπου, προσφάτως, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη, και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, αναφορικά με επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών στην περιοχή του Φυλακίου, την δημιουργία δηλαδή νέας δομής κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, η οποία θα δημιουργήσει μουσουλμανικό στοιχείο στην περιοχή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα, ο υπουργός πάνω στα νεύρα του φέρεται να αποκάλυψε πως θα φέρει 10.000 αλλοδαπούς στην περιοχή, ενώ αργότερα πιο ήρεμος, ισχυρίστηκε, κόντρα στις πληροφορίες, πως δεν θα δημιουργηθεί νέα δομή αλλά θα ενισχυθεί η ήδη υπάρχουσα.

Την ίδια ώρα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με έναν ηλικιωμένο ακρίτα του Έβρου, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια καταγγέλλει όσα συμβαίνουν, αυτή την στιγμή, στην περιοχή με την νέα δομή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα φέρουν τζιχανιστές για να μας σφάξουν».

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δε μας λέει ο μπάρμπας όμως τι ψήφιζε τόσα χρόνια να γελάσουμε. Πάω στοίχημα πως ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αναλόγως με το ποιος του έταζε ποιο πολλά ψίχουλα στην τσέπη προεκλογικά. Τώρα τι σκούζει;

    1. Ίσως τωρα να νιώθει την παγωμένη λεπίδα των λαθραίων στο λαιμό γι’αυτο σκουζει.
      Πήγατε στο Δημαρχείο στο Μηταράκη και ηταν οι τρεις και ο κούκος.Ποιοι 1000 και 2000 ,ούτε 500 άτομα δεν πήγατε.
      Έπρεπε να πιάσετε το Μηταράκη να τον ξεβρακωσετε και να τον στείλετε απέναντι να τον περάσουν ένα δύο χέρια οι φίλοι του οι τουρκαλαδες και μετά να μας έλεγε αν θα φέρει και 10.000( γιατί μπορεί)
      Αλλά…. αυτούς ψηφίσατε, αγαπάτε στην πατρίδα αλλά μυαλό δεν έχετε.
      Ένας σοφός είπε κάποτε: Εάν θέλεις ειρήνη κάνε πόλεμο.

    2. ΦΙΛΕ ΡΟΜΕΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ 60 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.

  2. Καλα τα λεει ο κυριος και εχει δικιο, αλλα μετα απο 47 χρονια καταλαβε οτι ειναι κλεφτες και αλητες????

  3. -καλά τα λέει ο θειος, μάγκας με κάτι αρχαία ναααα..
    -τιμημένα τα χώματα του νομού Έβρου..
    -προδότες πολιτικοί, σιχάματα, ότι πουν οι νεοταξίτες και ο Κυρ-Γιώργης ο Σώρος..
    -κάποτε βρεθήκαμε και εμείς εκεί και κάναμε την θητεία μας..
    -716 Τάγμα Μηχανικού, Βρυσικά δεν σας ξεχνάω ποτέ..

  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 2001 ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ.

  5. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ!!! ΟΛΟΣ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ

  6. Εχουν απολυτο δικαιο.
    Τους φερνουν στον Εβρο και ολη την Ελλαδα
    για να μας σφαξουν και εμεις πειναμε.
    Αυτη ειναι ολη η αληθεια

Comments are closed.