«Θα είναι υποχρεωτικό και για να το κάνει κανείς…» – Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το εμβόλιο που σοκάρει [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
paisios_profitia_emvolio__1_

Σοκάρει με την προφητεία που επιβεβαιώνεται με ακρίβεια για τον κορωνοϊό ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά πως τα πράγματα προχωρούν κανονικά, τόσο για την πανδημία όσο και για το εμβόλιο.

Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια, αλλά παραμένει ανατριχιαστικό ως πρόβλεψη, είναι ο όρος «σφραγισμένα» σκυλιά, που έχει χρησιμοποιήσει, για να περιγράψει το πώς θα είναι οι άνθρωποι, ελεγχόμενοι, στο μέλλον, ενώ τρομερά είναι και όσα έχει γράψει για το μέλλον της Ελλάδας, με την προφητεία αυτήν, όμως, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή φυλαγμένη στο Άγιο Όρος, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν απόλυτη πρόσβαση σε όσα έχει πει, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά κατατοπιστικά για τα μελλούμενα.

Δείτε όσα αναφέρονται:

«Τα σημεία των καιρών θα προειδοποιήσουν για την έλευσή τους».

«…έτσι σιγά – σιγά θα έρθει και το σφράγισμα».

«…μετά θα αρχίσουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους».

«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μία αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν».

«Αργότερα όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.τ.λ.».

«Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστός με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.τ.λ. Θα επιβληθεί έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, και μόνον όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666, θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές».

«Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!…».

«Όσοι δεν σφραγιστούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός όσους δεν σφραγιστούν θα τους βοηθήσει».

«Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφθηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφθεί και τώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όταν υπάρχει έναν ΖΩ-ΟΝ που αποκαλεί έναν “ΑΓΙΟ” φουκαρα, μιλάμε ότι τα πρόβατο μπροστά του είναι είναι ένα ΖΩΟ που μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα!!! Θα σου απονεμηθεί η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΟΥΒΕΝΊΡ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩ-ΟΝ που κυκλοφορεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. Μην ξεχάσεις κατά την τεταρτη δόση ΣΟΥΒΕΝΊΡ να βγάλεις και φωτό να σε έχουμε να σε θυμόμαστε!!!

  2. φουκαρας εισαι εσυ και δεν το ξερεις οπως δεν ξερεις και τιποτα αυτο ειναι ξεκαθαρο λυπαμαι για το μελλον σου

  3. Όλα καλά σου Γέροντα αλλά αυτό που τα χες με τον Κομουνισμό και σύ υπερβολές ! Ο κομουνισμός απαγόρευσε την Ορθοδοξία ; Οι ίδιοι οι Ρώσσοι το επέλεξαν να επαναστατήσουν και να γίνουν κομουνιστές γιατί ο Τσάρος τους είχε στη πείνα και στις κακουχίες όσο δεν φαντάζεται ανθρώπινος νου, μέχρι που την λεγομένη και Bloody Sunday Κυριακή τους εκτέλεσε εν ψυχρό έξω από τα ανάκτορα του ! Αχ παπούλη να ζούσες να σε ρώταγα για αυτά, κρίμα που δεν βρέθηκε ένας να σου κάνει κριτική θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσεις.

    1. Αγαπητέ ο κομμουνισμός απαγόρευσε την Ορθοδοξία και ο απλός λαός της Ρωσίας παρόλα ταύτα κατάφερε να διατηρήσει την πίστη του όλες αυτές τις δεκαετίες καταπίεσης.
      Διαπιστώνετε αυτό εύκολα βλέποντας σήμερα πόσο ανθεί η Ορθοδοξία εκεί, πόσες πολλές εκκλησίες έχουν κτιστεί, και όλες γεμάτες.
      Συμπέρασμα ότι η πίστη και ειδικά η Ορθόδοξη δεν ξεριζώνεται από ψεύτικες ιδεολογίες.
      Όσο για αυτά που αναφέρεις, ποτέ η πείνα και κακουχία δεν έκανε τόν άνθρωπο να απαρνηθεί την πίστη του, αντιθέτως σε τέτοιες συνθήκες ενδυναμώνεται.

  4. Όποιος δεν βλέπει τα σημάδια της παρουσιας του αντιχρίστου η κοιμάται όρθιος η είναι εμμισθος φίλος του.

  5. Εχετε βρει το φουκαρα τον ΠΑΙΣΙΟ και λετε οτι μπουρδα σας ερχεται στο κεφαλι.

  6. Μιλά επίσης για την πείνα που έρχεται και το ότι θα πάρουμε τους πολιτικούς με τις πέτρες.

    Όλα θα γίνουν όπως θέλει ο Θεός. Μετάνοια και προσευχή μόνο χρειάζεται.

Comments are closed.