Θα γίνει της πουτ@νας! Το πέταξε ο Γ.Παπαδάκης – Ποιες παραλίες και ποια μπάνια; Έρχονται ανακοινώσεις!

Κοινοποίηση:
ios paralies

Ο γνωστός παρουσιαστής σαν “λαγός” της κυβέρνησης μίλησε για το 40αρι με την ζέστη που έρχεται όπως λένε οι μετεωρολόγοι το Σαββατοκύριακο.

Αμέσως μετά την πρόγνωση του καιρού στο “Καλημέρα Ελλάδα” και την άνοδο της θερμοκρασίας που έρχεται ως το Σαββατοκύριακο πέταξε την ατάκα της ημέρας για τις παραλίες και τα μπάνια.

“Αύριο, αύριο, ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις για αυτό” , είπε ο αιώνιος παρουσιαστής για να προετοιμάσει το κοινό για μέτρα και απαγορεύσεις σε παραλίες την ώρα που θα λιώνει και η άσφαλτος με 40 βαθμούς.

Στην συνέχεια για να δέσει το γλυκό έβγαλε τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο για να μιλήσει για την διασπορά του ιού και σε ανοιχτό χώρο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες, ο μέγιστος αριθμός λουομένων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ.Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου δύο ομπρελών. Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα. Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
    Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κυλικεία, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ) λειτουργούν αποκλειστικά με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away).Τα προϊόντα τους πωλούνται μόνο συσκευασμένα και απαγορεύεται η παρασκευή τους στο χώρο. Απαγορεύεται η διάθεση και πώληση αλκοολούχων ποτών. Απαγορεύεται το delivery στα σημεία αυτά. Δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο χώρο του καταστήματος.

    Όταν προβλέπουν αυτά για τις “οργανωμένες”, θα απαιτήσουν τα ίδια και χειρότερα στις υπόλοιπες. Ούτε μια μπύρα; Καφέ μόνο συσκευασμένο; Δεν έχει φέτος ντόνατς στην παραλία; Ούτε πλανόδιους πωλητές; Θα βγουν “βοηθοί παραλιών” ανάμεσα στις απλωμένες πετσέτες με μεζούρα; Τόσες ρητορικές ερωτήσεις :))

  2. ξερετε ποσα χρωσταει ο αντενας? και οι αλλοι πορνοσταθμοι παπαγαλιζουν οτι τους υπαγορευουν αυτοι δεν ειναι δημοσιογραφοι αλλα ξεπεσμενα μαγνητοφωνα ουτε η μανα τους δεν τους πιστευει πλεον . κλειστε τα μπουρδελοκουτια και μην δινετε σημασια στις μαλακιες που λενε για ιους και ενα σωρο παπαριες τοσα χρονια ιοι υπηρχαν γιατι τωρα ξαφνικα τοσος πονος. απο τους δημοσιογραφους της πληρης αποτυχιας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ= να λες παντα την αληθεια και οχι οτι θελουν αλλοι να πεις

  3. Οχι δεν ειναι τυχαιο….καθολου τυχαιο….αγαπητε συνελληνα….
    …… …… ….. ……. …….. ……… …….. ……… …….. ………
    Μονο που δεν ξερουμε ποτε να χειροκροτησουμε!!!!!!??????
    Μετα απο τους κλοουν η μετα απο τις τιγρεις????
    Τσιρκο ειναι ΟΛΟΙ τους….μονο που δεν δινουν καλες παραστασεις……

  4. Είναι τυχαίο που όλοι οι λοιμωξιολόγοι και ”επιστήμονες” που βγάζουν στην τηλεόραση για να παπαγαλίζουν για τον ”φονικό” κοροϊδοϊό μοιάζουν για αναρχοάπλυτους κομμουνιστοσυμμορίτες;

    1. ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ……ΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ?????

Comments are closed.