Θα αρχίζουν να μας σκοτώνουν;;; Αλλοδαπή στο ΚΥΤ Σάμου προσπάθησε να πάρει το όπλο αστυνομικού

Κοινοποίηση:
metanaste12345678890-2

Συνελήφθη, χθες (16-06-2021) στην Σάμο,
από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η συλληφθείσα, χθες το πρωί, σε δομή παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, για ασήμαντη αφορμή κινήθηκε απειλητικά προς αστυνομικούς και προσπάθησε να αφαιρέσει το όπλο ενός από αυτούς, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

 

samos24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ακομα δεν ειδατε τιποτα…….θα τρεχετε να φυγετε απο την Ελλαδα, που δημιουργησατε……..
    οταν τα ανθελληνικα κομματα περνουν 90-95% τι θελετε???? να ανηκει η Ελλαδα στους Ελληνες???????

    βγαλτε ρε το παληκαρι απο το κελι ….για αλλους ειναι
    τα κελια ειναι για τους προδοτες…..

  2. ΝΕΑΡΟΊ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΈΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΒΌΡΕΙΑ Προάστια ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ.

  3. Και πες ότι σκότωνε τον αστυνομικό, μετά τι θα έκανε; Μιλάμε για άτομα με πολύ χαμηλό δείκτη ευφυίας που κάποιοι προσπαθούν να μας τους επιβάλουν ως λύση στο δημογραφικό. Βέβαια η ελίτ της χώρας δεν ενδιαφέρεται για το DNA του Έλληνα αλλά για το να έχει φτηνούς σκλάβους και το πολιτικό σύστημα του χεριού του. Αυτή η ελίτ είναι που σκότωσε τον Καποδίστρια, αυτή η ελίτ είναι που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη! Η Επανάσταση του ΄21 δεν είχε τελικά επιτυχία αφού πάλι σκλαβωμένοι μείναμε σε πρώην οθωμανούς τοπικούς εισπράκτορες φόρων

  4. Ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Και χιλιάδες μετανάστες μένουν στις δομές. Τσιόδρα, δεν πετάγεσαι μέχρι εκεί όπως έκανες πέρσι να τους πεις για διπλή μάσκα ή μόνο με τις εκκλησίες ασχολείσαι; Και οι λοιμοξιολόγοι ασχολούνται με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ελληνων. Οι υπερευαίσθητοι λοιμοξιολόγοι που δεν θέλουν μουσική στην εστίαση. Ειδικοί λοιμοξιολόγοι, θα πειτε κάτι ή τα πιάνετε και από τις μκο εκτός σπό τις φαρμακευτικές;

Comments are closed.