Θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της Χώρας …Κατοικίες για λαθρομετανάστες σε όλη τη χώρα ψάχνει ο «ΔΟΜ»

Κοινοποίηση:
03

O Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) αναζητά διαμερίσματα και κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος HELIOS.

Οι κατοικίες θα φιλοξενήσουν αναγνωρισμένους πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο στην χώρα ώστε να αλλάξουν την φυσιογνωμία της Χώρας με την δήθεν ενσωμάτωσή τους!

Τι είναι το πρόγραμμα HELIOS;

Το πρόγραμμα HELIOS είναι ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει τους λαθρομετανάστες που έχουν πάρει άσυλο στην Ελλάδα, στην ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και τους εταίρους του, με την υποστήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, οι λαθρομετανάστες που πήραν άσυλο γύρευε πως και που εγγράφονται στο πρόγραμμα λαμβάνουν:
Εξατομικευμένη υποστήριξη στην εύρεση κατοικίας και μηναία επιδότηση στέγασης με στόχο την αυτόνομη στέγαση τους σε διαμερίσματα με ενοικίαση απευθείας στο όνομά των ωφελούμενων.
Μαθήματα ελληνικών για να μπορούν να επικοινωνούν και να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό.
Στήριξη της απασχόλησης μέσω συμβουλευτικής υποστήριξης για να μπορούν να βρουν σταθερή και νόμιμη εργασία.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές των κατοικιών προς αναζήτηση;

Οι κατοικίες που ενοικιάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Να είναι σε καλή κατάσταση και άμεσα διαθέσιμες.
Να προσφέρουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και υποδομές (δομές υγείας, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τράπεζα/ΑΤΜ, σούπερ μάρκετ, στάση αστικής/υπεραστικής συγκοινωνίας).
Να διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά προς ενοικίαση.

Πηγή: veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ Κ@ΘΗΚΙΑ.?ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ .ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ……………..

  3. ειμαι παντρεμενος με Ουκρανη ,7 χρονια. Η γυναικα μου εχει 24 χρονια στην Ελλαδα, ΝΟΜΙΜΑ,δυο παιδια που γενηθηκαν εδω , ο γιος της υπηρετησε και φανταρος, εργαζεται , εχει ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,κανει φορολογικες δηλωσεις 24 χρονια ,πληρωνει φορους,εχει ενα καρο υποχρεωσεις αλλα ,απο δικαιωματα τιποτα.Σεβεται το Ελληνικο κρατος που ειναι και τοσα χρονια εδω ,και αναθεματιζει ολους τους λαθρο που τα βρισκουν ολα ετοιμα Θελει να παρει την Ελληνικη υπηκοοτητα και δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο οσο κι αν εχουμε προσπαθησει.

    1. Δεν πας απο το γραφειο της Ντορας να καθαρισεις μια και καλη……………

  4. Βάλτε και τις γυναίκες των ΝεόΔουλων, στα σπίτια με τα πάκια, για να μπολιαστούν και να γεννούν τα μπάσταρδα τους.

  5. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΚΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

Comments are closed.