«Θα έσωζα έναν άξιο γέροντα παρά ένα παιδί που δεν ξέρω τι θα γίνει στη ζωή του» – ΣΟΚ από τις δηλώσεις Έλληνα καλλιτέχνη για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
koronoios2-1024x576

Αλγεινές εντυπώσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του γνωστού εικαστικού Κώστα Τσόκλη, ο οποίος εμφανίστηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ και προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς νιώθει με την πανδημία του κορωνοϊού, ο Κώστας Τσόκλης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα είδος απογοήτευσης και θυμού για το πώς φέρθηκε η κοινωνία σε διαφορετικές ηλικίες. Δηλαδή, ένα μωρό παιδί το θεωρούμε άξιο για να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο ή είναι άνθρωπος που έχει μια αξία. Έναν γέρο ξέρουμε τι ψάρια έπιασε στη ζωή του. Εγώ, αν ήταν να σώσω έναν άνθρωπο στην ηλικία μου, που ζει ακόμα και δεν τα ‘χει χάσει, παρά ένα παιδί που δεν ξέρω τι θα γίνει, θα ‘σωζα τον γέροντα, γιατί να το ρισκάρω, ο γέρος είναι μια πραγματική αξία…».

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον Πικάσο και την… κυρά Μαρία, διερωτώμενος: «Σκοτώνεις τον Πικάσο για να ζήσει η κυρά Μαρία, ακόμη και αν ο ένας είναι 84 χρονών και η άλλη 17;».

screenshot-tsoklis

Δεν είναι η πρώτη φορά

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Τσόκλης προκαλεί με τα λεγόμενά του. Συγκεκριμένα, πολλές αντιδράσεις, είχαν προκαλέσει οι απαράδεκτες δηλώσεις του περί παιδόφιλών και βιαστών.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν» είχε πει το 2010 κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ. Οι δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη «δεν καταλαβαίνω γιατί η Αστυνομία πιάνει τον άνθρωπο που τη βίασε και δεν πιάνει αυτή την ίδια που τον προκαλεί, αφού η φύση τον σπρώχνει να το κάνει αυτό» είχαν προκαλέσει γενική κατακραυγή στο Διαδίκτυο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ενας ηλικιωμενος εχει προσφερει και πεντε πραγματα στο κρατος και στην κοινωνια εσεις ρε κολοπαιδα τι εχετε προσφερει εκτος απο να πινετε ολη την ημερα φραπε και το βραδυ να μπεκροπινετε στα μπαρ.Εσεις ειστε οι μαλακες που ψηφιζετε τα κομματα που φερνουν τα μνημονια και εχουν κασαστρεψει την Ελλαδα.Ειστε μια αχρηστη γενια που κανεις δεν θα σας θυμαται στο μελλον γιατι ειστε απλα κηφηνες και ζειτε εις βαρος της κοινωνιας και φανταζομαι και τους γονεις σας σκατογερους θα τους λετε γιατι ετσι σας μεγαλωσαν οι σκατογεροι γονεις σας. Οσο για τον Argiri που λεει τις παπαριες του πιο πανω ρε αμορφωτε η λεξη 84χρονος γραφετε με ομικρον σε ατομα σαν εσενα βασιζεται η Ελλαδα καλιτερα να ψοφησεις εσυ και οι ομοιοι σου που ειστε παθητικο για την χωρα μας.

  2. Μα τι μαλακας ανθρωπος;τι άλλο έχει να δώσει ρε μαλακά ο 84χρονως;Ε ρε μαλακα;Όσο για τους βιαστές πάλι μαλάκια ειπε…ρε αρχιδι το καλοκαίρι που φοράνε μαγιό οι γυναίκες λένε στον βιαστή έλα βίασε με;κόψε τα φάρμακα ρε μαλακά σκατογερε…η καθε γυναικα οτι γουσταρει φοραει…αντε ψωφα να ξεβρωμισουμε σκατογερε

  3. Τέτοιοι εσχατόγηροι που θυσιάζουν το μέλλον για να κρατήσουν στη ζωή το παρελθόν δεν αξίζουν το σεβασμό αλλά το χλευασμό.

  4. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΟΚ.

    Κ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;…. ΜΠΑ…. ΝΟΜΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Comments are closed.