Θα έρθουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ !! Θα τρέχουν στις ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ και στα ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ όλη μέρα

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-οθόνης-2023-11-04-200314

Πηγή: balsamopsyxhs.gr

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ…… ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ
    ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ…. ΕΝΣΚΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ…….
    ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

  2. Μία μέρα μετά που υπέγραψε την εσχάτη προδοσία ο Μητσοτάκης, εμφανίστηκαν ξανά βίντεο με προφητείες για να κάθετε ο κόσμος και να περιμένει από το Θεό, αντί να κατέβει ο ίδιος να απελευθερώσει πρώτα τη χώρα.

    Μου θυμίζει τον Παπουλάκο της επανάστασης (άλλος επί Όθωνα), που την ώρα που πολεμούσαν οι Έλληνες στα βουνά αυτός μάζευε κόσμο για νηστεία και προσευχή λέγοντας μόνο έτσι να φύγουν οι Τούρκοι και όχι με πόλεμο. Και έκαναν ντου οι Τούρκοι και τους εξόντωσαν.

    Διαβάστε τί προδοτικό φιρμάνι υπέγραψε ο Μητσοδράκουλας με τον Ραγιαπετρίτη γμ το φελέκι μου μέσα. Το χαρτί αυτό δίνει την δυνατότητα στην Τουρκία να κάνει εισβολή στην Ελλάδα και να πάει στον ΟΗΕ λέγοντας ότι ήταν συμφωνημένη και ΝΟΜΙΜΗ γιατί το καθεστώς των Αθηνών συμφώνησε. Όπως έγινε με την Κύπρο το 1974 έχοντας υπογράψει αντίστοιχο χαρτί με τον Ιωαννίδη το Δεκέμβριο του 1973.

    Ξυπνάτε ραγιάδες.

  3. Αρχίσανε πάλι ο Θεός θα μας δώσει την Πόλη και θα γίνει το ποθούμενο. Και έχω την εξής απλή απορία. Ας πούμε ότι παίρνουμε την Πόλη. Στην Πόλη αυτή την στιγμή μένουν 20 εκατομμύρια Τούρκοι. Τι θα τους κάνεις; Θα τους διώξεις; Θα τους διοικήσεις; Θα τα καταφέρεις να κάνεις καλά 20 εκ. Τούρκους όταν δεν μπορείς να κάνεις καλά 5 εκ. Έλληνες στην Αθήνα; Και ας πούμε ότι τους διώχνεις. Με τι θα τους αντικαταστήσεις; Έχουμε 20 εκ. Έλληνες ή και λιγότερους να εγκατασταθούν στην Πόλη; Εδώ οι γεννήσεις όσο πάνε και μειώνονται, πού θα βρεις τόσους Έλληνες να πάνε στην Πόλη; Το πιθανότερο είναι να στείλουν τους λαθρομετανάστες στην Πόλη και η Πόλη να είναι πάλι μουσουλμανική.

Comments are closed.