Θα ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ με τον δημοσιογράφο της Τατιάνας! Μα καλά τόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είστε σε αυτή την εκπομπή πια; “ΝΤΡΟΠΗ να λέμε τον πρωθυπουργό μας ΠΡΟΔΟΤΗ στο Λονδίνο! Τι μυαλά ήταν αυτά;” – Από τα δικά σου πάντως Βασιλάκη κλάσης ανώτερα!

Κοινοποίηση:
spanos1

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλά είχαν αυτοί οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν στο Λονδίνο έξω στο δρόμο και τον φώναζαν ΠΡΟΔΟΤΗ. Ποιον; τον πρωθυπουργό της χώρας μας που έφερε μια συμφωνία για την Ελλάδα – που καλή ή κακή αν μη τι άλλο αλλάζει το διεθνές σκηνικό – που τόσα χρόνια δεν μπορούσαμε να λύσουμε το Σκοπιανό. ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗ. Δεν έπρεπε. Ας έστελναν μια επιστολή διαμαρτυρίας.” είπε ο δημοσιογράφος της Τατιάνας Βασίλης Σπανός πριν λίγο στην τηλεόραση του “Ε”.

spanos2

Μα καλά ρε Βασιλάκη τι είναι αυτά που λες; Τα σκέφτεσαι; Σε πείραξε που διαμαρτυρήθηκαν οι πατριώτες στο Λονδίνο και φώναξαν τον Πρωθυπουργό προδότη; Γιατί τι είναι; Δεν είναι προδότης; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Ασχολήσου καλύτερα με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Σου πάει καλύτερα… Μην πιάνεις στο στόμα σου τους πατριώτες Έλληνες του εξωτερικού για να γλύψεις τον Τσίπρα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: