“Θαύμα, θάυμα! Πως ο Βελόπουλος και η κρέμα Βυζαντινόν με γλίτωσαν” – Το μήνυμα αναγνώστη – Που να είχε και τις επιστολές του Ιησου

Κοινοποίηση:
1

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης..

“Πρωτομαγιά και λέω να κατέβω μια βόλτα μέχρι τον Φλοίσβο.

Σε όλη την διαδρομή έχω πιάσει αριστερά για να μην με σταματήσουν σε κανένα μπλόκο. Εκεί που είμαι αριστερά στο ύψος του Καλλιμάρμαρου πετάγεται ένας αστυνομικός  από το πουθενά μέσα στην λεωφόρο….. κυριολεκτικά μόνο που δεν τον πάτησα και μου κάνει νόημα να κάνω στην άκρη!

Μου λέει να του δείξω το έγγραφο μετακίνησης… όπου του απαντώ δεν έχω.

-μου λέει δυστυχώς κύριε 150 είναι το πρόστιμο

-του απαντά για ποιο λόγο;

-για διασπορά κορωνοϊού …. κύριε τηρούμε τα μέτρα

– εκεί καταλαβαίνω  ότι θα φάω το 150 άρι γ@μισι@τικο και σκέφτομαι ότι θα είμαι αρχές του μήνα με μείον 150 ευρώ…

εκεί που ο αστυνόμος παίρνει το μπλοκάκι μου έρχεται στο μυαλό η  Βυζαντινόν  όπου και φωνάζω δυνατά Βυζαντινόν κύριε Αστυνόμε!!

-μου λέει τι Βυζαντινόν;

-του απαντώ με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα.  Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτηριακό για κορωνοϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα.» την πήρα με 6 κηραλοιφές και με νηστίσιμες συνταγές 36 ευρώ κύριε Αστυνόμε

με κοιτάει  και  μου λέει καλή συνέχεια κύριε…και έτσι γλύτωσα το πρόστιμο!

Πάντως δεν με ενδιαφέρει ότι έχει γίνει Εισαγγελική Παρέμβαση για την Κρέμα «Βυζαντινόν» αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι γλύτωσα το 150άρι!
Σίγουρα θα πάρω και την επιστολή του Ιησού ….θα μου φανεί χρήσιμη…”

Να γελάσουμε λίγο μέρες που είναι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για να γελάσουμε είμαστε για να κλαίμε με όλα αυτά

Comments are closed.