Θανάσιμη ψαριά: Αιμοδιψείς καρχαρίες χιμούν ν’ αρπάξουν ψάρι από το χέρι ψαρά [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
VVVVVV

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας νεαρός άντρας που ψαρεύει σε ρηχά νερά στην Αυστραλία καταδιώκεται από τρεις πεινασμένους καρχαρίες.

Ο 21χρονος ψαράς Κούπερ Γουότσον ψάρευε στα ρηχά νερά έξω από τα νησιά Κόκος στον Ινδικό Ωκεανό, όταν τρεις καρχαρίες όρμησαν να δαγκώσουν το ψάρι που μόλις είχε πιάσει από τα χέρια του.

Οι καρχαρίες δεν το έβαλαν εύκολα κάτω κι άρχισαν να κυνηγούν τον νεαρό άντρα στα ρηχά, “λυσσασμένοι” για αίμα και σάρκα, αλλά τελικά ήταν ο ψαράς που νίκησε και γλίτωσε τα πόδια και τα χέρια του από τα φοβερά θαλάσσια αρπακτικά, αλλά κράτησε και το ψάρι.

Ο νεαρός Γουότσον παραδέχεται πως στάθηκε τυχερός -όπως ο ίδιος ανέφερε- που οι καρχαρίες δεν τον έβαλαν στο μάτι όταν τους αρνήθηκε το ψάρι που είχε πιάσει στο αγκίστρι του, την περασμένη Κυριακή.

Όπως δείχνει το παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, ένας καρχαρίας με μαύρο πτερύγιο (black tip reef shark) φαίνεται να ακολουθεί τον 21χρονο ψαρά που μόλις έχει πιάσει ένα ψάρι και κάνει να το ξαγκιστρώσει.

Ο νεαρός Κούπερ αρχίζει να κλωτσάει τα ρηχά νερά, σε μια προσπάθεια να τρομάξει και να διώξει τον καρχαρία.

Όμως, αυτές οι απόπειρες του νεαρού είχαν μικρό αποτέλεσμα με τους πεινασμένους και πολύ αποφασισμένους καρχαρίες.

Οι καρχαρίες πήδηξαν έξω από το νερό και δάγκωσαν το ψάρι, με το αίμα του να ρέει στη θάλασσα.

Όπως γνωρίζουμε, το αίμα έλκει τους καρχαρίες κι έτσι έκαναν ξανά την επίθεσή τους, με τον 21χρονο να συνεχίζει να κλωτσάει και να τρέχει εδώ κι εκεί για να ξεφύγει από τα δόντια τους.

Όπως ανέφερε, ήταν αρκετά τυχερός που μπόρεσε να βγει από τη θάλασσα χωρίς να τραυματιστεί, καθώς θα είχε σοβαρό πρόβλημα, μιας και ήταν μόνος του και στην περιοχή δεν είχε σήμα κινητής τηλεφωνίας για να ειδοποιήσει για βοήθεια.

«Στην αρχή ανησυχούσα να μην μου πάρουν το ψάρι, αλλά στη συνέχεια άρχισα να φοβάμαι ότι κάποιος από τους τρεις καρχαρίες ίσως που άρπαζε κανένα πόδι πάνω στη μανία τους. Πρώτη μου αντίδραση ήταν να τους πω να πάρουν δρόμο και μετά ν’ αρχίσω να κλωτσάω και να τρέξω μακριά τους» παραδέχτηκε ο 21χρονος ψαράς.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: