‘Θανάσιμη’ πρόσκρουση Τσίπρα και Πολάκη σε αμαξίδιο! Η υπόθεση Κυμπουρόπουλου μπορεί να στοιχίσει στον Σύριζα πιο ακριβά και απ΄αυτή τη συμφωνία των Πρεσπών

Κοινοποίηση:
1

Μετά το σάλο που προκάλεσε ο Πολάκης είναι σχεδόν ακατόρθωτο αυτό το κόμμα (ο Σύριζα) να καταφέρει να φθάσει ως το φθινόπωρο χωρίς στο μεταξύ να έχει διαλυθεί σαν φλορέτα 25ετίας στα Τρίκαλα. Ηταν λογικό πάντως με την ξέφρενη πορεία που διέγραφε ο Πολάκης κάπου να καρφωθεί.Και καρφώθηκε στο αναπηρικό καροτσάκι του Στέλιου Κυμπουρόπουλου παρασύροντας στην βαίαιη πτώση του και τον πρωθυπουργό.

Ενας πρωθυπουργός που το μόνο το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται να ζητά από τον Μαρινάκη να δώσει 27 εκατ. ευρώ στον Καλογρίτσα, ενώ την ίδια στιγμή φιλοξενεί στο κόμμα του τον Πέτρο Κόκκαλη και με μαγικό τρόπο ακόμη και οι Κοτσολιούτσοι βρίσκονται στο απυρόβλητο.Η προσπάθεια του Τσίπρα να υπερασπισθεί τον Πολάκη αυτή τη φορά θα του κοστίσει πολιτικά (ίσως και προσωπικά) την απαξίωση και τη χλεύη. Βλέπεις ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι Αδωνις που με τις κραυγές του θα έδινε άλλοθι στους θύτες.Η γαλήνια και αξιοπρεπής αντίδραση του Κυμπουρόπουλου κάνει τους Πολάκη και Τσίπρα να μοιάζουν τόσο μικροί μπροστά του. Η υπόθεση Κυμπουρόπουλου μπορεί να στοιχίσει στον Σύριζα πιο ακριβά και απ΄αυτή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Γιατί ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής. Η αίσθηση ότι ο μήνας Απρίλιος του 2019 έδωσε τη χαριστική βολή στον Σύριζα και τον Τσίπρα είναι πλέον διάχυτη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ήμαρτον ρε παιδιά, τόοοοοοοοοοση μεγάλη διαφήμιση για τον Κυμπουρόπουλο δεν είδε κανένας υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ο Κασιδιάρης περνάει στα ψιλά γράμματα κάτω κάτω, καμία αναφορά του για τον δήμο της Αθήνας. Όλα τα μέσα υπέρ των ΑΜΕΑ. Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ (o Κυμπουρόπουλος) ΑΜΕΑ θα είχε προσληφθεί σε νοσοκομείο?

Comments are closed.