Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει πώς να αντιμετωπίσουμε τη δυσκοιλιότητα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
783a0939_1

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα social media από τότε που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram. Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποιεί τα social media με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς προτρέπει τους followers τους να αγαπήσουν τη φύση και να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτή τη φορά Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να μας δείξει και τη στάση που παίρνει όταν πηγαίνει τουαλέτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή τουLock down-Soul up. Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο, Ναι!!

Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 )

Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η δυσκοιλιότητα!!!! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).

Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.

Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!

Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου. Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.

May there be peace May everybody poop effortlessly!!!

Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερυψωμένο μικρό σκαμνάκι (poop stool) ή στίβα από περιοδικά.

ΦΩΤΟ: NDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΟΠΟ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ.BIBA LA FRANS.ΤΟ ΜΟΛΙΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΑΦΙΩΝ ΜΑΣ.ΜΑΣΑΛΙΩΤΙΔΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

  2. και όμως έχει απόλυτο δίκιο !!! το συνέστησε γιατρός σε φίλη μου με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και λειτούργησε
    Ολα στην πλάκα πρέπει να τα ρίχνετε για να πλουτίζουν οι εταιρίες που παράγουν σκευάσματα σχετικά με τη
    λύση του δήθεν προβλήματος της δυσκοιλιότητας. Δουλέψτε και λίγο το μυαλό, όχι μόνον το πληκτρολογιο!
    Τελικά οι παλαιοί είχαν δίκιο σε πάααρα πολλά πράγματα, σχεδόν σε όλα! Αλλά με καναπέ και χαζοκούτι
    ιδού η κατάντια μας……

  3. Καλά κοίταξε πρώτα να ρίξεις λίγη χλωρίνη στην λεκάνη σου κι άσε την τρελλα

  4. Αυτό το κάνουν οι μογγολοι φίλε μου εδώ και αιώνες και γι’αυτό σ οποίο εργοστάσιο κι αν πάω να δουλέψω θα δεις δίπλα στις κανονικές τουαλέτες και μια με τρύπα και ένα λάστιχο μιας και οι μουσουλμάνοι είναι πλέον αμέτρητοι κι εδώ στο εξωτερικό.

  5. Αφήστε τα “κουλά”…σας πρόλαβε και ζηλεύεται χαχαχα αξιαγάπητος !μέσα σε όλη την πανικόβλητη κοινωνία (με δυσκιλιότητα) ο Θανάσης, αφοδεύει ψηλά κι αρμενίζει το σύστημα!

  6. Μόλις τελειώσω με τα μεταφυσικά θα πάω στα ιατρικά (όχι τα πανεπιστημιακου επίπεδου, τα πιο απλά γραμμένα), διατροφικά και θα σας στείλω κανένα!!
    Είναι πολύ κουραστική διαδικασία αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος!!

  7. εχει ακουσει κανεις για λεκανες που σπανε οταν πατας πανω?

  8. Φυσικά αυτό είναι το λιγότερο αφού η πλουσια σε φυτικές ίνες διατροφή και η σωστή λειτουργία του πνευμονογαστρικού νεύρου που ρυθμίζει την πέψη είναι αυτή που δίνει το σωστό αποτέλεσμα!!

  9. Σκέψου να χάσει την ισορροπία του!!
    Δλδ τι να χάσει ήδη είναι ανισορροπος!!

  10. τον κακομοιρο…. ειναι και νεος ανθρωπος. Τι νομιζεις, θελει πολυ να…. κοψεις;;;;;

Comments are closed.