Θανάσης Ευθυμιάδης: Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό

Κοινοποίηση:
1

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι ο Θανάσης Ευθιμιάδης σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία των ζώων. Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου απευθύνεται στους κυνηγούς και τους ζητάει να μην εξοντώσουν τα πουλιά.

«Αύριο 20/8 ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα αυτοσχέδιο πανό που γράφει: «Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό».

Μάλιστα ο ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και σε όσους διαφωνούν μαζί του ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και χρόνια είναι vegan και δεν τρώει κρέας.

Eftimiadis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το κυνήγι είναι η εκδήλωση αρρώστων ψυχιατρικά ας τους πούμε ανθρώπους,που προσπαθούν να εκτονώσουν την σεξουαλική διαστροφή σε όποιον τους παίρνει και βέβαια και σε όλα τα πλάσματα της φύσης. Μάταιος κόπος.Για αυτο το θέμα υπάρχει μόνο καλός ψυχίατρος και μπόλικα χάπια. Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα γίνει δουλείτσα. Οση καταστροφή και κτηνωδία και να σκορπίζουν, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της πληρωμής. Και τότε ας αναρωτηθουνε, τι φταίει που γεννήθηκαν λειψοί. Ο καλός Θεός,ο κακός διάολος,η μήπως η μητέρα φύση που τους δίνει ότι αξίζουν…. Αυτά τα λίγα και άλλα πολλά βεβαίως δεν απευθύνονται σε καμμενους, αλλά σε όσους αναρωτιούνται αν έχουμε δικαίωμα ως άνθρωποι να σκοτώσουμε έστω και μια ζωή,την στιγμή που δεν μπορούμε να την φέρουμε πίσω,και μάλλον δεν θα θέλαμε να μας κάνουν το ίδιο,σε εμάς στα παιδιά μας .Η μήπως κάποιοι θέλουνε; γιατί αυτό είναι προβληματάκι…

  2. η μεγαλυτερη μεριδα κυνηγων ειναι παρανομοι.κυνηφουν ολο το χρονο ,νυχτα ,με κραχτες κλπ.αμα δε βρισκουν θηραματα ριχνουν σε πινακιδες ,σε γερακια ,γατες γλαρους κουκουβαγιες κλπ.ξερω αλητες που σκοτωνουν σκιουρους .ζαρκαδια ,λαγους νυχτα .επισης αλητης στην ευβοια εχει γεμισει τη περιοχη φολες και μου εχει σκοτωσει εννια σκυλια .Δυστυχως δεν υπαρχουν αυστηροι νομοι και οταν τους πιανουν δε τους κανουν τιποτα . . Αρβανιτες ,γυφτοι και αλβανοι δε φτιαχνουν .χειροτεροι γινονται οσο περνουν τα χρονια.

  3. Καλά λέει. Οι περισσότεροι από αυτούς που χαίρονται να σκοτώνουν και βλέπουν τη δολοφονία σαν σπορ δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν και άνθρωπο. Και για όσους αμφιβάλλουν υπάρχουν άπειρα τέτοια περιστατικά. Ένας κυνηγός μάλιστα πριν λίγα χρόνια στο Αγρίνιο σκότωσε άλλους 5 νέους κυνηγούς με τη μια σε μακελειό επειδή τον ενοχλούσαν που κυνηγούσαν στα χωράφια του.

  4. Από την μια οι κυνηγοί τα βλήματα, απ την άλλη οι ανεμογεννήτριες, δεν θα μείνει ούτε φτερό. Οι δεύτερες σκοτώνουν 365 μέρες Χ 24 ώρες.. αλήτες,

  5. ενα δικιο το χει ρε μαγκες γιατι οταν ενας κυνηγος μονο σε μια βδομαδα χτυπησει 400 ορτυκια (αληθηνο νουμερο) για μενα δεν ειναι κυνηγος ειναι απλα φονιας γιατι ρε φιλε ουτε προκειται να τα φαει ουτε θα τα μοιρασει ολα και ουτε τα εχει αναγκη μονο διαγωνιζονται ποιος εκανε το ποιο μεγαλο φονικο μιας και δεν θα ειναι ο μοναδικος κυνηγος … αμα τους αρεσει τοσο κυνηγη ας πανε για αλεπουδες που ειναι και επικυρηγμενες αντι να ρηχνουν κουφετακια (ξερουν αυτοι) στα δαση για την αλεπου η για αγριογουρουνα επισης επικυρηγμενα….ενας μια φορα διαμαρτυρονταν λεει γιατι δεν εβρησκε λαγους ηταν λιγοι λεει ε βεβαια αφου την προηγουμενη χρονια πηρες τουλαχιστον 50 λαγους μονο εσυ βαλε ποσους κυνηγους εχει η περιοχη που να μεινει λαγος για του χρονου

    1. Όπως το λες. Φαίνεται λίγο γραφικό αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο για να μας θυμίζουν κάποια πραγματα

Comments are closed.