Θίχτηκε ο Πασόκος Φασούλας με την ανάρτηση Τσιάρτα για το ΚΚΕ: “Φορέσαμε κι εμείς το εθνόσημο, μη μας ξεχωρίζεις”

Κοινοποίηση:
φασουλας

Στον Βασίλη Τσιάρτα που ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ, απάντησε ο Παναγιώτης Φασούλας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε. Μη μας ξεχωρίζεις».

Ειδικότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, έκανε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μια ανάρτηση, κοινοποιώντας την είδηση ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα τέθηκε εκτός νόμου στην Ουκρανία και ζητώντας να γίνει το ίδιο και εδώ.

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και την καυστική αντίδραση του περιοδικού της ΚΝΕ «Οδηγητή».

 


Σήμερα, αντέδρασε και ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος στα νιάτα του ήταν μέλος της ΚΝΕ. «Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες», έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram του ο κ. Φασούλας.

Δείτε την ανάρτηση:
Καταγραφή1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Φασούλας και Τσιάρτας έχουν ένα κοινό που δεν φόρεσαν ποτέ το κανονικό Εθνόσημο που συμβολίζει και απεικονίζει την ελληνική σημαία.

  2. Το θέμα Παναγιώτη,είναι ότι κάποιοι πατριώτες εμφανίζονται μόνο στο λαβείν και όχι στο δούναι!!!

  3. Όσα πουστράκια έχουν ψηφίσει κόμματα κυνοβουλίου τούς αξίζει να ψοφήσουν! Όλοι εσείς οι εφτιλισμένοι ψηφοφόροι τού κώλου, κολαούζοι τών σάπιων πολιτικάντηδων, καρκινώματα τής κοινωνίας, πουτανάκια τής κάλπης που κατεβάζετε τις ζαρτιέρες μές στο παραβάν & μετά βγαίνετε & μιλάτε, ρε δίποδα σκουπίδια!
    Ψωλαρά Λιγνάδη, μόνο Εσύ!

  4. Αφήστε τον Κουτσούμπα και το μαγαζάκι του στην ησυχία τους και μην ασχολείστε, έξυπηρετούν κι αυτοί κάποιο σκοπό, για αυτό τους έχει στο σύστημα.
    Οσο για τον φασουλή, άντε γ@μήσου κοπρίτη, πουλημένε.

  5. Ρε βλ@κα το ’87 στον τελικό , τα κομμούνια ήταν με την Σοβιετική Ένωση (την πατρίδα τους).

  6. Φόρεσες Παναγιώτη το Εθνόσημα ως κνήτης; Πολύ καλά έκανες λεβέντη μου…Θαυμάσιο κόμμα που αγαπά και ενδιαφέρεται για τον λαό, τιμά το εθνόσημα κ.α. Ωστόσο, μας προξενεί μεγάλη εντύπωση γιατί πέρασες στο πασοκ ; Κάποιοι καχύποπτοι θα λέγανε ότι το πασοκ πληρώνει καλύτερα το εθνόσημο …… Εγώ όμως σεβόμενος την προσφορά σου στο Ελληνικό μπάσκετ δεν το πιστεύω. Θα ήθελα λοιπόν να μας το εξηγήσεις……

  7. Να τεθεί εκτός νόμου ΚΚΕ να τελειώνουμε με αυτούς τους ντενεκέδες τους ξεγσνωτους..
    Να τεθούν εκτός νόμου και όλα τα κόμματα της Αριστεράς.
    Να τελειώνουμε με αυτά τα καρκινώματα που έκαναν ζημιές σε Ελλάδα και ελληνικό λαό.

  8. Ισχυει παντως, υπαρχουν πολλοι κομμουνιστες πατριωτες στην Ελλαδα, πως μπλεξανε με αυτα τα καμμενα τα ορφανα του Σταλιν δεν ξερω.

Comments are closed.