Θέστε εκτός νόμου τον Σύριζα, βάλτε λουκέτο στις βρωμοφυλλάδες τους. Δολιοφθορείς, πράκτορες- συνεχιστές του κατάσκοπου Μπελογιάννη, τουρκόσποροι, γκρίζοι λύκοι κατά Λαού, Στρατού και Έθνους, δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία. Σφραγίστε τους τα γραφεία και ρίχτε τους στα μπουντρούμια. Έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο οι προδότες τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών

Κοινοποίηση:
1.indd

banner H ellada se polemo

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης, 4-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

teaser4-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ρε…. Ενας δεκαεννέας….. Να βάλει τάξη στο μπορντέλο…

  2. εκτος νομου καθε τι αριστερο κομουνιστικο μπολσεβικικο αναρχικο εαμοβουλγαρικο!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!
    η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ε ; ΠΙΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΝΑΡΓΙΛΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΟΥ ΛΕΞΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ , ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ, ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΟΡ……

  4. Εκτός νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα. ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΜΜΕ Αλαφούζου – Μαρινάκη – Βαρδινογιάννη με κρατικές επιχορηγήσεις, κουρέματα δανείων και διαφημίσεις-ξέπλυμα τραπεζιτών Λάτση κτλ. Να μας λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον ΚΥΡΙΑΚΟ που έγινε μέχρι και στρατάρχης! Δεκαετία ο ΕΝΦΙΑ, φόροι μέχρι 70% του εισοδήματος, κατασχέσεις αβέρτα και συνεχίζουμε γερά! Με δήθεν πολέμους στον Έβρο, δήθεν εισβολές στο αιγαίο, δήθεν κλοπή της Μακεδονίας για να χουν να ασχολούνται οι αμόρφωτοι, οι ούγκανοι και τα γερόντια όσο θα ζουν την εθελόδουλη ζωή τους. Καμιά λύπηση. Να λιώσετε στη φτώχεια ελληναράδες.

    1. Πόσα μνημόνια ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσα μας χρέωσε ο γιανης μωρη???

  5. Ναι δικιο εχεις Στεφανε. Επισης να συλληφθει και ο μπριζολακιας Παραλιας που πηγε το ελλειμα 15% και το παιζει βουλευτης στην Βουλη και ο Γιωργακης που μας εβαλε στα μνημονια ενω ο αδελφος επαιζε εκανε στοιχηματα σε ενα γραφειο στην Ελβετια..

  6. Ποιος θα παει εκτος νόμου;;Ο ΣΥΡΙΖΑ;;Σε λιγο θα πανε ολοι μαζι για συγκυβέρνηση…
    Μαλλον Στεφανε δεν εχεις καταλαβει ακομα τι ετοιμαζουν..

  7. O εικονιζόμενος «δέσποτας» Γαβριήλ είναι ένα από τα πιο μεγάλα νεοταξικά υποκείμενα στην Ελλάδα. Συεργάζεται με τον ραβίνο Αθηνών Γαβριήλ Νεγρίν και δεν χάνει ευκαιρία για να παρευρίσκεται στην συναγωγή του Θησείου.

  8. Δεν ειναι φυλλαδες αλλα τεκμηρια ενοχης 😉

  9. στέφανε χίο ,ξέχασες το αλλο κάθαρμα τον συριζαίο πρώην υποργό ναυτιλίας κ τωρινό βουλευτή δωδεκανήσου ???? νεκτάριο σαντορινιό ,ο οποίος ζητά εξηγήσεις απο το λιμενικό …
    ΓΙΑΤΙ …εμποδίζουν τίς βάρκες των λαθρομεταναστών να μπουκάρουν στα νησιά μας ?????
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΜΑΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΛΤΙΑΔΕΣ , ΟΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ, ΛΕΩΝΙΔΕΣ , ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΔΕΣ , ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΔΕΣ , ΚΑΝΑΡΗΔΕΣ ………
    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΓΕΕΕΕΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑ΄ΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ . ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΩΝ , ΣΠΙΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣ . Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ . ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ; ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΗ . Η ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ , ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄21 ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑ . ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΠΙΣΩ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ . ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ , ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ . ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ , ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ , ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ 1942-1949 ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ , ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ; ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ( ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ) . ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο΄ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑ΄ΣΤΑΡΔΑ΄ ΤΟΥΣ = ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ , ΑΝΤΙΕΞ….ΑΝΤΙΦΑ …. ;

    1. Οπα λιγο ρε βιρτζιλια!!!! τα εχεις κανει όλα αχταρμά,εισαι μπερδεμένος ,κανε ένα κρυο ντουζακι και πιες ένα ζεστο τσαι μπας και συνελθεις λιγακι!!!

  11. Δεν είναι μόνον το DOCUMENTO του αρχιπροδότη Βαξεβάνη και η Εφημερίδα των Συντακτών, την οποία ίδρυσαν τα κομμουνιστικά καθάρματα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , αλλά και εκατοντάδες άλλοι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα ΜΜΕ των νταβατζήδων ολιγαρχών.
    Εδώ ο Μαρινάκης έχει πρώτη μούρη τoν Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο του ANTAΡcia, ενώ οι Αλαφούζοι έχουν αρθρογράφο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τον εξαιερετικά επικίνδυνο κομμουνιστή Παντελή Μπουκάλα.
    Ο Κούλης Μητσοτάκης έδοσε εκπομπή στην ΕΡΤ στην Όλγα Τρέμη, την κνίτισα της δεκαετίας το ΄70 και δημοσιγράφο του ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ, και στον Ηλία Κανέλλη του ΚΚΕεσ. πρωταγωνιστή στον εθνομηδενισμό γι΄αυτό ΔΟΛ τον είχε για γράφει στις εθνοβλαβείς απόψεις και τώρα ο Μαρινάκης, που διετήρησε όλα τα καθάρματα του Λαμπράκη και Ψυχάρη.

    1. Εχεις εντυπωση οτι ηταν επιλογη του?? Αυτοι που ελενχουν τα παντα τους επιβαλουν σε οποιν αγοραζει αυτα τα μεσα.
      Δεν υπαρχει κανενας πολυ πλουσιος που να μην τους προσκυναει.Αν δεν το κανει γινεται φτωχος

  12. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ????Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…..ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΝ ΧΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΓΑΙΟ ΝΗΣΙΑ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ…….

Comments are closed.