Θέμις Μπαζάκα: «Να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία»

Κοινοποίηση:
themis_bazaka

Η Θέμις Μπαζάκα σε συνέντευξή της επιμένει στην άποψή της να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «με τα χρόνια κάπως σκληραίνεις, γιατί χάνεται η αθωότητα της νεανικής ηλικίας. Σκληραίνω πάρα πολύ και αν φερθούν άσχημα σε συνάδελφο, που παίζω μαζί του και κάποιος τον αδικεί. Εκείνη την ώρα, κάτι με πνίγει και δε σκέφτομαι ούτε το κόστος ούτε τίποτα. Αν δε μιλήσω, δεν μπορώ, θα σκάσω. Βλέπω πως φεύγουν όλοι σαν τις μαϊμούδες, χάνονται πίσω από τα δέντρα. Λένε “Δεν παίρνω θέση” και “Δε θέλω να προσβάλλω”. Πολλοί είναι έτσι και δε θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους. Εγώ δεν είμαι έτσι».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΚΡΑΝΟΤΕΛ ΚΟΛΑΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  2. Πλεον τα θρησκευτικα στα σχολεια δεν ειναι σαν καιβτα δικα μας πριν 40 χρονια που ελεγαν για ορθοδοξια και ρους αγιους μας πλεον μιλανε για μωαμεθ και αλλες θρησκειες…οποτε ειτεβτα βγαλουν ειτε τα αφησουν το ιδιο ειναι…καλυτερα να μιλαμε στα παιδια μας ποιοι αγιοι γιορταζουν και τι εκαναν με το εργο τους παρα αυτο το χαλι

  3. Μεγάλο νούμερο η Μπαζάκα έχει πει και άλλα ωραία νεοταξίτικα

  4. ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

  5. Να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία και να διδάσκεται ο σατανισμός. 100 φύλα, γάμος ομοφυλόφιλων, παιδιά σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια που έχουν λεφτά με παρένθετη μητέρα, γονέας 1 γονέας 2 και προσεχώς κτηνοβασία παιδοφιλία και άλλα “προοδευτικά καλούδια”. Αν λυσσάγατε να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία και να διδάσκονται τα παιδιά σεβασμό, αγάπη για την πατρίδα, αγάπη για την οικογένεια και πώς θα γίνουν σωστοί και χρήσιμοι άνθρωποι θα σας πίστευα, αλλά εσείς θέλετε να φύγουν τα θρησκευτικά και να διδάσκονται τα παιδιά την ασυδοσία και την ανωμαλία.

  6. Ποιός σε ρώτησε εσένα κυρά Καλή και ως τι μιλάς. Τελικά εμείς φταίμε που σας λυπηθήκαμε όταν κλείσαν τα θέατρα με τον εγκλεισμό , θολοκουλτουριαραίοι.

  7. η συγκεκριμενη καταφερεται για μια ακομη φορα εναντιον της ορθοδοξιας…Αν και λατρης του θεατρου..πλεον εχω σε μαυρη λιστα ηθοποιους (γεννατας,ζβιγκος,μεντη κλπ) που βγαινουν δημοσια και βαλλουν την ορθοδοξια…Ας γεμιζουν το θεατρο που εργαζονται οι αντιορθοδοξοι…

  8. Συνήθως αυτά λέγονται πριν τα Χριστούγεννα η πριν το Πάσχα . Πάντως αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για τα Θρησκευτικά , όπως λέει η κυρία , μπορούν να βγάλουν τον σκασμό !

  9. Φυσικα και πρεπει να βγουν αφου ετσι οπως γινονται , δεν ειναι μαθημα , αλλα προσυλητισμος υπερ μιας συγκεκριμενης θρησκειας , καλως κακως πολλοι απο τους σημερινους ταλιμπανεζους βγηκαν απο την πλυση εγκεφαλου του μαθηματος των θρησκευτικων

    1. Για τους ταλιμπανέζους της αριστεράς και τη πλύση εγκεφάλου του ΚΚΕ τι έχεις να πεις;

  10. Σωωωωπα! Εμας μας ρωτησες; Να φυγετε … κυρια μου! Να πατε αλλου!
    Ας πουμε, στην Χονολουλου!

  11. Αμήν και πότε όπως και κάθε άλλη μορφή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ μέσα στα σχολεία.

Comments are closed.