Θέλει να τον κάνει παππού… Ο συγκινητικός αγώνας της κόρης του Νίκου Κούρκουλου να αποκτήσει παιδί. Οι δυσκολίες και η προσφορά της Εριέττας…

Κοινοποίηση:
εριεττα-πατερας

Παρότι στα μικράτα της ίσως και να έδινε την εικόνα του κλασσικού κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου που τα είχε όλα έτοιμα και σε αφθονία στη ζωή του, εντούτοις, η κόρη του αλησμόνητου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση εξελίχθηκε σε ένα πλουσιοκόριτσο διαφορετικό από τα άλλα.

Αφού έζησε την χλιδάτη και ανά διαστήματα ξέφρενη ζωή που οφείλει στον εαυτό του και στο… πρωτόκολλο να ζει κάθε σωστό πλουσιόπαιδο, η Εριέττα Κούρκουλου τελικά πήρε έναν άλλο δρόμο γεμάτο ευαισθησίες και προσφορά στον συνάνθρωπο, κάνοντας υπερήφανη όλη την οικογένειά της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν ήθελε να προσφέρει δεν θα έδινε απλά 2 ενέσεις που της περίσσεψαν, τόσα δισεκατομμύρια που έχει θα πλήρωσε τον αγώνα για απόκτηση μωρου σε χιλιάδες γυναίκες Αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία

  2. Τοσοι τροποι υπαρχουν πια.Τι κλαιει αυτη;Τη βλεπω με τριδυμα οπως η Αλοιμονου.Ασε μας κουκλιτσα μου,ολοι εξωσωματικες κανουν πια.Μικρη εισαι,λεφτα εχεις μια χαρα θα τα καταφερεις.

  3. Κι ομως ολη η οικογενεια Λατση ειναι εξαιρετικο θεμα να ασχολειται καποιος μαζι της!!!
    Αξιοπρεπεστατη χαμηλων τονων
    Φιλανθρωπικο εργο!!!

    1. Φυσικά όπως το Mall και το Ελληνικό. Μα τι φιλανθρωπικά έργα είναι αυτά!

  4. Αν ήθελε να προσφέρει θα αγόραζε κούτες και θα τα μοίραζε δωρεάν σε άπορες… αν ήθελε να προσφέρει θα έλεγε στην τράπεζα τους να μη μας πριζουν τα αρ@δια γιατί χρωστάμε λίγα φράγκα και να μην μας απειλούν με εισπρακτικές… εύχομαι καλή ευκολία στην εγκυμοσύνη της αλλά εγώ ξέρω ότι όλα εδώ πληρώνονται… η κόλαση και ο παράδεισος εδώ πάνω είναι !!!!

  5. Στεφανε-συγνωμη που αναφερομαι προσωπικα σε σενα- μην ασχολησε στο σαιτ σου με κατι τετοια “αντικειμενα”…. ασχολησου με παιδια του κοσμου του μοχθου…. και οχι με αυτα τις “ρουχλες” που τα προβληματα τους περιοριζονται στο οτι δεν εχουν προβληματα, γιατι καποιος προγονος τους ηταν “αιματορουφηχτρας”.

Comments are closed.