Θέλει να γίνει «ο μεγαλύτερος στον κόσμο»

Κοινοποίηση:
ΝΑΤΑΣΑ

Η Natasha Crown, η οποία έχει βρεθεί πολλές φορές στο χειρουργικό τραπέζι και ξόδεψε περισσότερα από 150.000€ υγια να αποκτήσει τον «μεγαλύτερο πισινό του κόσμου», έχει φτάσει σε μεγάλους θαυμαστές, αν και δεν έχει ακόμη πετύχει τον στόχο της.

Η Σέρβα και Σουηδή Νατάσα Κράουν έχει μόνο έναν σκοπό σε αυτή τη ζωήl να έχει τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο. Για το λόγο αυτό, η 27χρονη νεαρή γυναίκα, η οποία έπεσε κάτω από το μαχαίρι 5 φορές και έκανε εγχείρηση ανύψωσης γλουτών στη Βραζιλία, έκανε την ένεση του λίπους από το σώμα της στο ισχίο της. Η γυναίκα, που δεν έχει φτάσει ακόμα στο μέγεθος που θέλει, έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 110 χιλιάδες λίρες, αλλά και πάλι φαίνεται πως δεν θα σταματήσει.

ΚΩΛΟΣ

Επιπλέον, οι γιατροί βρίσκουν τις επεμβάσεις επικίνδυνες και προειδοποιούν τη Νατάσα να μην κάνει άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

19032022172304_4235957_17_23

Η Νατάσα, που είναι έτοιμη να ρισκάρει τη ζωή της για το ρεκόρ, λέει ανοιχτά ότι ο κόσμος τη φοβάται. Η Νατάσα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους γοφούς της να τρέχουν προς το ρεκόρ από τον λογαριασμό των 2 εκατομμυρίων ακολούθων της.

19032022172320_2020076_17_23

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Σ αυτό τον κολο φτάνει να χωθεί τσουτσουνι. Δεν μπορεί να την πάρει κάποιος από πίσω.

  2. Είχε περισσέψει λίγο υγρό στην σύριγγα για τον κ@λο και σου λέει δεν το βάζω στα χείλια

  3. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ…ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑΤΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ…ΓΙΑΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…

  4. Για λύπηση η κυρία.Που πάει με αυτό το βυτίο???

  5. ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΝ ΣΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΟΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 2024!

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ !!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!

Comments are closed.