Θέλει να γίνει θεός ο υποτακτικός του Κλάους Σβαμπ, Yuval Harari: «Δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού – Να αντικατασταθούν οι άνθρωποι από μηχανές»

Κοινοποίηση:
ΧΑΡΑΡΙΙ

Ο ανώτατος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Yuval Harari, κατά τη διάρκεια την διάρκεια συνέντευξης με τον Chris Anderson, τόνισε «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού».

Μάλιστα, παράλληλα ζήτησε να αντικατασταθούν τα ανθρώπινα όντα από μηχανές όποτε είναι δυνατόν, λέγοντας ότι πέρα από την παραγωγή δεδομένων, οι άνθρωποι είναι απλώς δεν είναι πλέον «χρήσιμοι» για την παγκόσμια ελίτ και την ατζέντα της.

Αφού διακήρυξε ότι η ανθρωπότητα έφτασε στο τέλος της ιστορίας, ο Χαράρι ισχυρίστηκε ότι «απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού», λόγω της τεχνολογικής προόδου και του απλού γεγονότος ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλέον χρήσιμοι για τις κυβερνήσεις τους και για τις παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις με τις οποίες διαπλέκονται.

Στον 21ο αιώνα, λέει ο Harari, «απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Επειδή το μέλλον αφορά την ανάπτυξη ολοένα και πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως η τεχνητή νοημοσύνη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνεισφέρουν τίποτα σε αυτό, εκτός ίσως από τα δεδομένα τους, και ό,τι κάνουν οι άνθρωποι ακόμα που είναι χρήσιμο, αυτές οι τεχνολογίες θα αναλάβουν να το κάνουν και θα καταστήσουν δυνατή την αντικατάσταση των ανθρώπων».

Περιέργως, ο Harari δεν περιέγραψε τι θα γινόταν με τους ανθρώπους μόλις «αντικατασταθούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Προτεινω παραδειγματικη θεραπεια αυτης της “ευφυιας” με εισαγωγη σε…. επιλεγμενο (30+ ποντων) ΚΥΤ καφροπιθηκων για τρεις μηνες!

  2. Μέχρι να συμβούν ολ αυτά ο Χαραρι θα έχει αποδημήσει εις Εωσφόρον.
    Θα έχουν βρει άλλον.
    Πιθανόν κάποιο αμφισεξουλικο ρομπότ που θα δίνει επί πληρωμή συνεντεύξεις στον αρχηγό μποτ της τεχνητής νοημοσύνης.

  3. Σε επόμενη συνέντευξη.

  4. Εσείς, δεν την χρειάζεστε την πλειοψηφία του πληθυσμού, αλλά αυτή η πλειοψηφία, ρε ΒΛΑΞ, θα σας πάρει στο κατόπι και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε … ΄Ο,τι και να κάνετε, στο τέλος, οι πολλοί θα κατατροπώσυν τους ολίγους και το καλό θα υπερισχύσει του κακού … Ετοιμάσου, λοιπόν, σατανά, για την τιμωρία σου …

  5. ασε μας ρε π@υστροχαράρι…εσυ να δεις τι θα γίνεις όταν πέσεις στα χέρια των λαθροπιθήκων…

  6. Όταν ο Έλληνας έλεγε θα κάνω το εμβόλιο διότι δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να μπω μέσα σε Club να δω γκομενάκια να δω κωλαράκια και ούτω καθεξής είναι λογικό να φτάσουμε σε αυτό το σημείο….Με αυτή τη γελοία λογική έκαναν το εμβόλιο δεκάδες δικοί μου φίλοι αν εξαιρέσουμε φυσικά το ότι υπήρχαν και περιπτώσεις άλλων ανθρώπων που εκβιάστηκαν δια του Κούλη με την στήριξη των 300ων για να περάσουν στην πράξη αυτή.Αν υπήρχε στη χώρα δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή ο Κούλης και πολλοί άλλοι έπρεπε ήδη εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια να βρίσκονται στη φυλακή αλλά οι Εισαγγελείς είναι πιόνια των πολιτικών.

  7. Μόνο ο Αληθινός Θεός μπορεί να μας κάνει θεούς βλάκα, όχι ο Σατανάς. Όπως δεν έκανε τους πρωτόπλαστους στον παράδεισο ενώ το υποσχέθηκε αν παρακούσουν την εντολή του Θεού.

  8. Θα αποφασίσεις εσύ ρε σκουλήκι για τα δημιουργήματα του Θεού που δεν κουράστηκες να τα φτιάξεις; Ό,τι και να περάσουμε θα τελείωσει κάποια στιγμή μαζί με την υπάρχουσα μορφή αυτού του κόσμου. Εσένα και τους όμοιούς σου σε περιμένει η αιώνια κόλαση που δεν τελειώνει ποτέ.

  9. Τραβα ρε Χαραρι για κανα χαρακιρι…μας τα πολυσκοτισες τ’ @@ !!! Εχουμε τα δικα μας τ’ @@ κι εχουμε και σενα…αει γ@μησ@@ και φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε εξοδα !!! Ακους καραφλοπουστ@..? Ακουω να λες…

  10. Οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, αλλά ο Θεός γελάει …
    Θα δούμε ποιό θα είναι το τέλος των δίποδων ερπετοειδών που σχεδιάζουν χωρίς να λαμβάνουν υπ΄όψιν τα σχέδια του Θεού …

  11. Χαραρι το θες το ξύλο σου, αυτό που δεν σου ρίξαν οι γονείς σου, αλλά ποιος θα στο ρίξει;;;;!!!! Οι εμβολιασμενοι, οι φραπεδιαρηδες και οι φρεντοτσινοι, οι ξεκολιαρες που@@@@τσες, τα πρεζόνια, οι παραδοπιστοι, ποιοι;; Δυστυχώς οδηγούμαστε με μεγάλη ακρίβεια σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις, που θα εξαναγκάσουν τον καθένα να επιλέξει σε ποιο στρατόπεδο θα είναι: με τους πολλούς και υποταγμένους ή με τους λίγους και ανυπότακτους;;;

Comments are closed.