Θάνος Πλεύρης: Στόχος διαμαρτυρίας και πάλι το σπίτι και η οικογένειά του

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

Ο Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στο twitter τόνισε ότι για ακόμη μία φορά το σπίτι και η οικογένειά του έγιναν στόχος διαμαρτυρίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. αν αυτος ηταν καταδρομεας οπως κομπαζει, τοτε εγω πρεπει να ειμαι εξωγηινος. Γρηγορα τη διευθυνση του να μαζευτουμε μερικες χιλιαδες να τον …… αποθεωσουμε…..

  2. ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ!

  3. ποια ειναι η διευθυνσις του γιατι θελουμε και εμεις να παμε να ριξουμε μερικες σφαλιαρες αυτη την φορα .Αυτοι τους φτυνεις και λενε οτι βρεχει .Εχουν και τους πραιτωριανους και τους φυλανε και νομιζουν οτι θα ειναι ασφαλεις ετσι…ξεχειλισε το ποτηρι της αγανακτησεως πλεον..

  4. Το απόλυτο τσουτσέκι ο τιποτας μας κουνάει και το δαχτυλο…
    Ηταν και καταδρομέας μας κορδωνεται που ησουν ρε βλητο σε κανενα γραφειακι να κάνεις καφεδες χαφιέ;

  5. Ο χουντικός κ. Πλευρης, διάβασα ότι το προηγούμενο έτος αγόρασε 28 ακίνητα!!!! Εάν είναι αλήθεια, να μας πει που βρήκε τα λεφτά. Να δικαιολογήσει τον τρόπο που τα απέκτησε!!!!!!!

  6. Να πειτε σε ολους αυτους τους κυριους υπουργους οτι πιεζουν ψυχολογικα ανθρωπους υγειονομικούς που φοβουνται μην χασουν τις δουλειες τους γιατι εχουν ενα απο τα δυο τους παιδια Αμεα και φοβουνται μην χασουν και τις θεραπειες των παιδιων τους και οι συζηγοι τους ειναι μακροχροννια ανεργοι,όλα αυτα που κανουν σε αυτες τις οικογενειες θα τα βρουν απο τον Θεό δεν μπορεις επειδη εσυ ετσι θες να πετας στον δρομο τοσες οικογενειες με μεγαλα προβληματα και να μενεις απαθής.

  7. γιατι δεν πάνε και στην Γκάγκα που είναι γιατρός και θα έπρεπε να δείξει περισσότερη ευαισθησία προς τους συναδέλφους της ;

  8. Γ@μηστε τον οπου τον βρειτε γ@μηστε τον κι αφηστε τον

  9. Το τέταρτο μπόλι τι ανοίξατε την πλατφόρμα όταν η επιτροπή είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει όφελος; Μέχρι και ο ευαγγελάτος είπε για τις φαρμακευτικές! Μόνο ο βασιλακόπουλος θα ζητάει το τέταρτο το μπόλι.

  10. Ψευτοπατριώτης της οκάς. Πούλαγε εθνικοφροσύνη, σαν το άλλο το κάθαρμα τον Μπουμπούκο που χρωστάει 500.000 ευρώ στις τράπεζες, και ήθελε να βάζει πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών επειδή δεν εμβολιάζονταν.
    Ο άλλος ο υπερπατριώτης του πρωκτού τα εννιάμερα, ο Μπουμπούκος δεν πήρε χαμπάρι για το φιάσκο με το turkaegean.
    Αυτοί οι 2 προδότες που εκμεταλλεύτηκαν τις ψήφους πατριωτών δεξιών που τους ψήφισαν, πρέπει να μην βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη.
    Και όταν πλέον θα είναι απλοί πολίτες χωρίς μπράβους να τους φυλάνε, να κυκλοφορούν με περούκα και γυαλιά ηλίου για να μην τους γνωρίζουν στο δρόμο και τους πλακώνουν στις φάπες.

  11. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΗΓΕ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ PIERCE…

  12. Θα αρχίσει να κλαίει…όταν τα τσεπωνει όμως, καλά είναι…

  13. ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ, ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΚΕΚΕΔΙΖΕΙ

  14. αφου βγαινεις στα καναλια και μας λες οτι αμα θελουμε να παρταρουμε χωρις ορια πρεπει να κανουμε τεταρτη δωση..τι περιμενεις να κανει ο κοσμος ρεε…ειρθε η ωρα σας εεε…αμα δεν φυγεται νυχτα ολοι εσεις οι ξεφτηλες θα μπειτε φυλακη…και εκει μεσα ειναι τινγκα στο σαπουνι…ασε που πολλους απο εσας θα σας αρεσει κιολας…!!!

  15. ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ BULLING …………….Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ

  16. που μενει τελικα αυτος; μηπως θα επρεπε να γινεται γνωστο εκ των προτερων οτι θα διαμαρτυρηθουν εξω απο το σπιτι του καθε φορα, γιατι υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται;

Comments are closed.