Θάνος Πλεύρης: «Κρυφτούλι» για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Δεν λέει αν θα καταψηφίσει ή θα απέχει

Κοινοποίηση:
plevris-1

Ξεκάθαρα αποφασισμένη στάση από την πρώτη στιγμή» δηλώνει ότι έχει ο Θάνος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά αρνείται πεισματικά να την μοιραστεί μαζί μας.

Αν και είναι από τους βασικούς διαφωνούντες στο γαλάζιο στρατόπεδο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ότι σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η ισότητα στον γάμο δεν εμπίπτει στα ανθρώπινα δικαιώματα, θέλει για δικούς του λόγους να κρατήσει μέχρι τελευταία ώρα την αγωνία για το τι θα πράξει τελικά όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή: Θα ψηφίσει κατά ή θα απέχει; Το ίδιο έκανε και σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

«Καταλαβαίνω ότι έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον πώς θα ψηφίσει ο κάθε βουλευτής. Για εμένα το μείζον στην παρούσα φάση είναι να αναπτύσσονται τα επιχειρήματα» είπε, ενώ στις επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων το μόνο που είχε να απαντήσει ήταν: «Έχω αποφασίσει, έχω ξεκάθαρα αποφασισμένη στάση από την πρώτη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει».

Την ίδια ώρα, αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο ήταν να στείλει μήνυμα στο Μαξίμου ότι η διαφωνία του δεν σημαίνει «καταψηφίζω την κυβέρνηση».
«Θα εκτιμηθεί ότι ο πρωθυπουργός αφήνει πλήρη ελευθερία στους βουλευτές» είπε ο Θάνος Πλεύρης, που δεν είναι πλέον υπουργός και άρα δεν κινδυνεύει να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ό,τι μπαϊράκι και να σηκώσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. η οικογένεια γίνεται ξεφτίλα ???? ρώτα τον πατέρα σου.

  2. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΙΦΗΣΕΙ…ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΙΦΗΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑ ΚΩΣΤΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ

  3. Η ΘΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΦΟΥΣΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΥΔΡΑ

  4. Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…

Comments are closed.