Θάνος Πλεύρης: «Δεν αγνοούμε την πανδημία, αλλά μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα με άρση των περιορισμών, ωστόσο θα είμαστε προετοιμασμένοι για το Φθινόπωρο, για εμβολιασμό και για ενίσχυση του ΕΣΥ»

Κοινοποίηση:
πλευρης

«Δεν αγνοούμε την πανδημία, αλλά μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα με άρση των περιορισμών», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας για την άρση μέτρων για τον κορονοϊό.
Μιλώντας στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης για την αποκλιμάκωση των μέτρων της πανδημίας.

Προετοιμασία για εμβολιασμό το Φθινόπωρο
Όπως είπε ο κ. Πλεύρης οι ανακοινώσεις θα αφορούν από τον Μάιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθεί λάθος μήνυμα, καθώς η όποια αποκλιμάκωση δεν γίνεται για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά στοιχεία.

«Δεν αγνοούμε την πανδημία, αλλά μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα με άρση των περιορισμών, ωστόσο θα είμαστε προετοιμασμένοι για το Φθινόπωρο, για εμβολιασμό και για ενίσχυση του ΕΣΥ», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι αυτοσκοπός οι δείκτες, αλλά η προστασία του πολίτη ώστε να μπει σε μια κανονικότητα. Επίσης, αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα του ΕΣΥ που, όπως είπε, οι εκάστοτε κυβερνήσεις τα έβαζαν κάτω από το χαλί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. «Δεν αγνοούμε την πανδημία, αλλά μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα με άρση των περιορισμών, ωστόσο θα είμαστε προετοιμασμένοι για το Φθινόπωρο, για εμβολιασμό και για ενίσχυση του ΕΣΥ»η όποια αποκλιμάκωση δεν γίνεται για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά στοιχεία.
    H MALA@IES POU LES K, PLEVRH, SPANE KARIDIA. PROTON POS EINAI DYNATON ME TOSA KATHIMERINA KROUSMATA KAI THANATOUS, NA ARHS TOUS PERIORISMOUS (KAI NA AVXISHS THN METADOSH, ESY TO LES PROETIMASIS EGO TO LEO ASYDOSIA KAI DIKH SOU KAI TOU AFENTIKOU SOU, GIATI AVTO POU ARNHSE EINAI PRAGMATIKA O LOGOS PU ARHS TOUS PERIORISMOUS, TA EVROULAKIA TON TOURISTON, AM DE OUTE ENAS EN TA PATHSH FETOS, APO MPATHRIDES GINATE KAI PSEVTES, ANTE NA SYKOTHITE NA FIGETE TA ELIKOPTERA SAS PERIMENOUN, ALLA OUTE BENZINA DEN EXOUN, OPOTE SKASTE KAI KOLIMPATE.

  2. Τράβα κρεμάσου ρε κωλοπαιδάκι, που χρειάζεσαι την οπκε για να κυκλοφορείς.

  3. οι βαθιές γωνίες στο μετωπο του φαίνονται σαν κέρατα του σατανά που κρατά η ΑΓΊΑ ΜΑΡΊΝΑ.

  4. Όταν οι ειδήμονες μασόνοι άχρηστοι επιστήμονες και αδηφάγοι άπληστοι χρηματοκάπηλοι αλλάξουν τον τρόπο καταχώρησης των νεκρών και τον κάνουν όπως ήταν έως τώρα στις λοιμώξεις, τότε και μόνο τότε θα πέσουν και οι αριθμοί. Επειδή λαμβάνονται υπόψιν παράγοντες που δεν διαφοροποιούνται επιδημιολογικά εποχικώς, όπως το έμφραγμα ή το εγκεφαλικό επεισόδιο και διάφορα άλλα συνοδά νοσήματα, εξηγείται και η μη πτώση των νεκρών. Φυσικά, τότε θα αποδομηθεί και το επιχείρημα της πανδημίας και οι υγειονομικοί θα επιστρέψουν πανηγυρικά στις θέσεις τους λαμβάνουν τις αποζημιώσεις 2 χρόνων συν τα νόμιμα δεδουλευμένα. Και φυσικά η Κούλα και οι Αυλικοί Κικίλιας-Πλεύρης θα εξαφανιστούν με την ουρά στα σκέλια. Mitsotakis παγιδεύτηκες

Comments are closed.