Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμιση χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού» – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Κοινοποίηση:
kalliris-germanou

Ο Θάνος Καλλίρης, ως γνωστόν υπήρξε ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού. Ο γνωστός τραγουδιστής, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την παρουσιάστρια, σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση λέγοντας:

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε», αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης.

To tweet αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού που παρακολούθησε τη συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη σχολίασε τα όσα είπε με ένα μοναδικό tweet. «Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τι λέει ο ΗΛΙΘΙΟΣ? Την Γερμανού την ξέρουμε εδώ και 40 χρόνια! Αυτόν τον ηλίθιο τον μάθαμε γιατί έκανε την δήθεν σχέση μαζί της!!!!

  2. Μάλλον αρχισε να του σηκώνεται απο πίσω και βγάζει κακίες τώρα….

  3. Παλεια καραβανα η Γερμανου αφου τον ξεζουμισαι τον φουκαρα του δωσαι στα χερια τα παππουτσια και βουρ για τον επομενο ως γνησια τεκναντζου…….

  4. Καλά συτή η βρωμογεροντομπεμπέκα που δεν έχει αφήσει καβαλημένο και παραπονεμένο κανέναν, εντάξει το χει καμένο, αλλά κι ο άλλος ο μαλακοπίτουρας που κοντεύει τα 60, τι μαλακίες λέει συνέχεια…δεν ντρέπονται ειδικά την σήμερον ημέρα ???

  5. Δάκρυσα από συγκίνηση… ρε ουστ που λετε οτι λαλακια για 1 λεπτο δημοσιοτητας ζωα ε ζωα!!

Comments are closed.